Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Αθλητική συνάντηση με το 5ο ΓΕΛ Ηλιούπολης (20-2-2019)

Φεβ 201925

Τι  ποιο ωραίο να γνωριστούν οι μαθητές διαφορετικών σχολείων μέσα από το παιχνίδι!

Αλληλεπίδραση μέσα από το μάθημα της φυσικής αγωγής ήταν ο στόχος της συνάντησης του Ειδικού σχολείου και του 5ου Λυκείου Ηλιούπολης στις 20/2/2019.

Μια μεγάλη ομάδα μαθητών του 5ου Λυκείου και τμήματα του δικού μας σχολείου ήρθαν σε επαφή δημιουργώντας τέσσερις μεικτές υποομάδες φιλίας με αρχηγούς και από τα δύο σχολεία προκειμένου να ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η τρίτη συνολικά που το 5ο Λύκειο αθλείται και μας γνωρίζει, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργείται ένα κλίμα οικείο για τους μαθητές.

-Η εκκίνηση των αγωνισμάτων δόθηκε με σκυταλοδρομίες «σκέψης»

– Ακολούθησαν παιχνίδια ευστοχίας 

-Συνεχίσαμε με το παραολυμπιακό αγώνισμα boccia που παίζονταν παράλληλα σε τέσσερα γηπεδάκια. Εδώ οι μαθητές μας θριάμβευσαν ως προπονητές εξηγώντας το άγνωστο για τους άλλους παιχνίδι.

– Τελειώσαμε με μπάσκετ σε αμαξίδια για όλους τους παίκτες δηλαδή και του δικού μας αλλά και του φιλοξενούμενου σχολείου.

Στο τέλος οι μαθητές και των δύο σχολείων δήλωσαν ενθουσιασμένοι επιθυμώντας να ορίσουν σύντομα το επόμενο αθλητικό ραντεβού.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων