Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών

Ιαν 201924

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών σας εύχεται καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, τύχη, χαρές και δύναμη για να συνεχίσετε να στηρίζετε εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά οτι την Τρίτη 29/1/2019  θα γίνει στο σχολείο μας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με πολλά θέματα, όπως την εκδρομή των παιδιών μας και τα πεπραγμένα του Συλλόγου μέχρι σήμερα.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος:  Χατζηαγγέλη Στυλιανή

Ο Ταμίας:     Μαρδάκης Αναστάσιος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 25/01/1836: Θεμελιώνονται τα παλιά ανάκτορα, η σημερινή Βουλή των Ελλήνων.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων