Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

…και Krav Maga στο ειδικό (19-11-2018)

Νοέ 201819

Το πρόγραμμα έλεγε σήμερα Krav Maga (Κραβ Μαγκά)!!!

Κανείς μας δεν ήξερε τι είναι…

Όλοι μας έχουμε δει σε ταινίες διάφορες τεχνικές αυτοάμυνας αλλά αυτή τη φορά είχαμε τη χαρά να το ζήσουμε από κοντά με το δικό μας σώμα, με τα δικά μας χέρια.

Ο Βασίλης Πετρίδης και η ομάδα του έφτασαν στις 11.00 στο γυμναστήριο του σχολείου και ξεκινήσαμε με ένα καλό ζέσταμα.

Ύστερα με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας, δοκιμάσαμε τη δύναμη μας, τα αντανακλαστικά μας, την ισορροπία μας αλλά και τα όρια των δυνατοτήτων μας …μετέχοντας στην επίδειξη της τέχνης της αυτοάμυνας, που σιγά σιγά στα μάτια μας πήρε τη μορφή παιχνιδιού.

Στο τέλος (μετά από 2 ώρες) κουρασμένοι αλλά πλήρεις και κατενθουσιασμένοι, παραλάβαμε τα αναμνηστικά διπλώματα και φωτογραφηθήκαμε όλοι μαζί παραβγαίνοντας σε φωτεινά χαμόγελα…

…τους ευχαριστούμε πολύ!

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 13/04/2003: Η τραγωδία των Τεμπών. 21 μαθητές από το Λύκειο Μακροχωρίου Ημαθίας χάνουν τη ζωή τους, όταν νταλίκα διεμβολίζει το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επιβαίνουν.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων