Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στην Ακαδημία Αθηνών (14/11/2018)

Νοέ 201815

Tο τμήμα Γ1 του Λυκείου επισκέφθηκε την Ακαδημία Αθηνών όπως είχε οργανωθεί από το Very Special Arts και την υπεύθυνη κ. Μαλτέζου.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στην κεντρική αίθουσα των συνεδριάσεων των μελών της Ακαδημίας από τον υπεύθυνο ξεναγήσεων και πληροφορήθηκαν τόσο για το ιστορικό κτιριακό συγκρότημα όσο και για το σημαντικό ρόλο της Ακαδημίας Αθηνών στην έρευνα, στην επιστήμη και στον πολιτισμό γενικότερα.

Τους μαθητές συνόδευσαν  οι : Νίκος Πλακούδης (εργοθεραπευτής), Μαρία Παλάσκα(φιλόλογος) και Νομική Κώτη (μεταπτυχιακή φοιτήτρια).»

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 14/04/1828: Η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, επειδή η Πύλη αρνείται να αποδεχτεί την αυτονομία της Ελλάδας.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων