Ελληνική Μαθηματική Εταιρία

εικόνα Viber 2024 04 08 12 08 58 210

Το Μουσικό Σχολείου Χίου συμμετείχε στην βράβευση των μαθητών/τριων που έχουν διακριθεί την τρέχουσα σχολική χρονιά στον ετήσιο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στις φάσεις «ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» καθώς και στον τοπικό διαγωνισμό του Παραρτήματός μας «ΡΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ» για τους μαθητές Α΄ Γυμνασίου. Η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου.

Την τελετή βράβευσης τίμησε με την παρουσία του και ο προσκεκλημένος του Παραρτήματος ΕΜΕ Χίου κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ, Ομότιμος καθηγητής στο τμήμα Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού του ΕΚΠΑ.

Οι μαθητές/ μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Χίου που βραβεύθηκαν.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ»

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ ΣΟΦΙΑ
Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΥΦΟΔΟΝΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΥΤΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΡΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ” για μαθητές και μαθήτριες Α’ Γυμνασίου 

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, 09:00 -12:00 στο 1ο Γυμνάσιο Χίου.
Έλαβαν μέρος συνολικά 41 μαθητές των γυμνασίων της Χίου ενώ το σύνολο των βραβευθέντων μαθητών είναι 9. Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό συμμετείχαν και μαθητές από τα γυμνάσια της Σάμου και της Ικαρίας. Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι μαθητές μας

ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΜΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

Εκ μέρους της Δ/νσης και του συλλόγου Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Χίου θέλουμε να συγχαρούμε τους βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Χίου καθώς και όσους μαθητές και μαθήτριες μας συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια τους.

 Τέλος , πολλά συγχαρητήρια στο Τοπικό παράρτημα Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση των διαγωνισμών. Καλη συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σας!