Μουσική Κυριακή και Ηλέκτρες του κόσμου

Την Κυριακή 19/03/2023 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η 3η “Μουσική Κυριακή” για αυτή τη χρονιά.
Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν μεγάλο αριθμό μαθητών του σχολείου μας σε ποικιλία οργάνων, ατομικά είτε σε μικρά σύνολα, σε έργα που μελετούν εβδομαδιαία στο μάθημά τους.
Οι Μουσικές Κυριακές έχουν ως στόχο να προσφέρουν στα παιδιά συχνές συναυλιακές ευκαιρίες έτσι ώστε να εξοικειωθούν με την έκθεση στο κοινό σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την αφοσίωσή τους στη μουσική, την πειθαρχία στην μελέτη τους και το θάρρος τους να ανέβουν στην σκηνή και να μοιραστούν με το κοινό ένα κομμάτι του εαυτού τους.
Παράλληλα, στο χώρο του σχολείου μας λειτούργησε η έκθεση κόμικ του ιδρύματος Κακογιάννη με τίτλο “Ηλέκτρες του κόσμου” με έργα εμπνευσμένα από τον αρχαίο μύθο. Ευχαριστούμε πολύ την επιμελήτρια της έκθεσης κυρία Καλλιόπη Λιαδή που φρόντισε για τη μεταφορά της έκθεσης στη Χίο, όπως και τον διευθυντή του Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις της Βολισσού, κύριο Σωτήρη Παραδείση και τον κύριο Πολύδωρο Στείρο εκ μέρους του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου, στους χώρους των οποίων παρουσιάστηκε επίσης η έκθεση. Τέλος, ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του , κύριο Ιωάννη Βενέτη, για την αμέριστη και αδιάλειπτη παρουσία και υποστήριξη του σε όλες τις δραστηριότητες μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους/συναδέλφισσες που δούλεψαν σκληρά για ακόμη μια φορά για την άψογη πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

stud2 ilektra2 stud3koino