Πρώτη Αθλητική Εκδήλωση στον Κολινδρό
Δήλωση του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, κ. Χρήστου Κομπατσιάρη:
“Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα ξεχωριστό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός για τον Δήμο μας. Ο Αλέξης Ζορμπάς, μια ιστορική προσωπικότητα με παγκόσμια αναγνωσιμότητα, υπήρξε κομμάτι του τόπου μας και η κληρονομιά του αξίζει να προβληθεί όπως της αρμόζει. Με τη συμμετοχή όλων, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ παράλληλα προάγουμε τις αξίες του αθλητισμού, της υγείας και της συμμετοχής. Προσκαλώ όλους να συμμετάσχουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία!”
Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού ανακοινώνει τη διοργάνωση της πρώτης αθλητικής εκδήλωσης «Στα βήματα του Ζορμπά», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κολινδρού Πιερίας, σηματοδοτώντας μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ηλικίες συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 13ΚΜ έχουν αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους ενώ στον αγώνα των 4ΚΜ αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος. Ανήλικοι αθλητές (12 ετών και άνω) θα πρέπει να έχουν συνοδό (γονέα η κηδεμόνα).
Στον παιδικό αγώνα 500 μέτρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά (δημοτικού) ηλικίας 3 εώς 12 ετών με συγκατάθεση γονέων. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στην γραμματεία του αγώνα.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και η φόρμα εγγραφής, βρίσκονται στον επίσημο σύνδεσμο της προκήρυξης.
https://www.smfsports.gr/vimata_zorba/#
SMFSPORTS – Στα βήματα του Ζορμπά
Με εκτίμηση,
Ηλίας Ε. Πολύζος
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
Δήμος Πύδνας – Κολινδρού
