Το καλοκαίρι έφτασε και το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς κοντοζυγώνει!!! Δυο μέρες πριν την τελετή λήξης του σχολείου μας, η καλοκαιρινή διάθεση όλων μάς καλεί για κέφι, διασκέδαση και άφθονο παιχνίδι!!!
Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας πέρασαν τη μέρα τους στην αυλή μας!!! Με τις κατευθυντήριες οδηγίες του δασκάλου της Ε’ Τάξης, κυρίου Βασίλη Γραβάνη και την πολύτιμη βοήθεια της γυμνάστριάς μας, της κυρίας Ντόρας Διαμαντή, οι μαθητές απόλαυσαν έναν υπέροχο αγώνα μπάσκετ και απίθανες ποτηρο-δρομίες!!!
Στο τέλος, οι δάσκαλοι έγιναν και πάλι παιδιά και απόλαυσαν και οι ίδιοι, σε ομάδες , έναν δυνατό και άκρως ενδιαφέροντα αγώνα μπάσκετ με απίθανα καλάθια!!!
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 οι καλοκαιρινές εκπλήξεις συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς!!!
Ο γυμναστής του σχολείου μας, κύριος Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, έφερε στους μαθητές μας νερόμπομπες , τις οποίες γέμισαν με νερό όλο ενθουσιασμό!!! Στόχος του παιχνιδιού ήταν, ανά ομάδες, να καταφέρουν να ρίξουν μέσα στο καλάθι όσες περισσότερες νερόμπομπες μπορούσαν!!! Οι κραυγές ενθουσιασμού και αγωνίας ήταν αυτές που κατέκλυσαν την αυλή μας!!! Στη συνέχεια, τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο υπό την διαιτησία του κυρίου Βασίλη Γραβάνη και του κυρίου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου!!!
Και στο τέλος, οι δάσκαλοι του σχολείου μας, για μια ακόμη φορά ανέλαβαν τη σκυτάλη και πρόσφεραν στα παιδιά έναν θεαματικό αγώνα ποδοσφαίρου, με εξαιρετικά γκολ και πάνω απ’ όλα ευγενή άμιλλα!!!
Τις τελευταίες ώρες, οι μαθητές μας απόλαυσαν την παρακολούθηση μας καλοκαιρινής ταινίας!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!