Ο Θησέας / Theseus

Μικροί μας φίλοι της Γ τάξης,

Ένας καινούριος ήρωας και πολλές περιπέτειες περιμένουν να προσθέσετε την τέχνη σας στη ζωγραφική αλλά και τα κείμενά σας σε κάθε σελίδα που έχει ετοιμάσει για σας ο Τόκας Δημήτρης. Το όνομα του ήρωα είναι Θησέας και  δεν αστειεύεται…

Πληροφόρηση για τους εκπαιδευτικούς: Το υλικό αποτελεί βοήθημα για τη διδασκαλία της 3ης ενότητας του βιβλίου Ιστορίας της Γ τάξης με τίτλο «ο Θησέας».  Σε κάθε σελίδα υπάρχουν ζωγραφιές για να εργαστούν οι μαθητές αλλά και χώρος για κείμενα τα οποία θα παράγουν με τη βοήθεια του βιβλίου τους.

Προσέξτε: οι σελίδες του διδακτικού υλικού σε κάθε ενότητα της Ιστορίας Γ τάξης ενημερώνονται συνεχώς ανάλογα με την πρόοδο των μαθημάτων χωρίς να γίνεται νέα δημοσίευση.

Ο Θησέας και ο Ηρακλής (Σκίτσο) / Theseus and Hercules (Sketch)

Θησέας, το βασιλόπουλο της Τροιζίνας (Σκίτσο) – Theseus, prince of Trizina (Sketch)

 

Ο Θησέας σκοτώνει το Μινώταυρο (Σκίτσο) – Theseus Vs Mitotavros (Sketch)

Ο Θησέας επιστρέφει στην Αθήνα (Αιγαίας και Αιγαίο Πέλαγος) (Σκίτσο) – Theseus returns to Athens (Aegean Sea) (Sketch)

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λουσικών Αχαΐας

Το σχολείο μας είναι ένα εξαθέσιο δημοτικό σχολείο 30 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Πατρών. Έχει λίγο περισσότερους από 80 μαθήτριες που διαμένουν στα Λουσικά και σε γύρω χωριά και οικισμούς. Αποτελεί, λόγω της θέσης του, αλλά και της λειτουργίας του, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Λουσικών και της γύρω περιοχής.
Ο σχεδιασμός, η λειτουργία και η συνεχής ανανέωση του blog είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητριών και μαθητών του, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής. Όσο για την ευθύνη απέναντι σε θέματα νομιμότητας και δεοντολογίας, όπως και για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις, την έχει ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος (έως 31 Ιουλίου 2017).
Το blog αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του προγράμματος Comenius 2010-12 αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί παράλληλα και τις καθημερινές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και άλλες ανάγκες του σχολείου μας.

Ο διευθυντής του σχολείου
Τόκας Δημήτριος Υπεύθυνος για το blog  έως 31 Ιουλίου 2017

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ιστορία Γ΄ Τάξης, Μαθήματα / Διδακτικό Υλικό, Μυθολογία και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση