Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία μας!

2024 01 05 21 14 52 2602024 01 05 21 22 50 421

2024 01 05 21 16 29 637IMG 17044803775172024 01 05 21 18 28 381

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, η χορωδία του σχολείου μας παρουσίασε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της, με τη συμμετοχή της χορωδίας και ορχήστρας του Κολεγίου Δελασάλ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ασβεστοχωρίου  και ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους μαθητές και τις μαθήτριες της χορωδίας μας, για την αφοσίωσή τους και την εξαιρετική τους ερμηνεία. Τα τραγούδια που μας παρουσίασαν  ήταν γεμάτα χαρά και ελπίδα  και μας μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε την κ. Παπατζίκη Στεφανία, τη μουσικό μας, για την εξαιρετική δουλειά της με τη χορωδία. Η κ. Παπατζίκη αφιέρωσε αμέτρητες ώρες για να προετοιμάσει τους μαθητές μας, και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Κολέγιο Δελασάλ για τη συμμετοχή του στη συναυλία. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και η παρουσία των μαθητών του Κολεγίου έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Συγχαρητήρια

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της χορωδίας μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Η αφοσίωσή σας και η σκληρή δουλειά σας απέδωσαν καρπούς.

Ειδικότερα, την κ. Παπατζίκη Στεφανία, τη μουσικό μας, για την εξαιρετική δουλειά της με τη χορωδία. Η κ. Παπατζίκη κατεύθυνε με μαεστρία τους μαθητές μας και τους βοήθησε να αποδώσουν τα τραγούδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στη μουσική σας πορεία!!

   Στο φουαγιέ, φιλοξενήθηκαν οι εικαστικές δημιουργίες μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά καθώς και οι δημιουργίες του ομίλου της ρομποτικής. Οι παρεβρισκόμενοι θαύμασαν τα εξαιρετικά έργα!

Συγχαρητήρια στην πληροφορικό μας κ.Δούκα Ιωάννα και την εικαστικό μας κ.Κίνη Παρασκευή, που για άλλη μια φορά παρέσυραν τους μικρούς μας μαθητές στο ταξίδι της δημιουργίας !!

Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!!