ΛΗΞΗ 25ης ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η 25η Χορωδιακή συνάντηση Δημοτικών Σχολείων πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με μεγάλη επιτυχία . Τρεις βραδιές μοναδικές ,με μαγικές νότες και αρμονία παιδικών φωνών ,που θα αναπολούμε μέχρι την έναρξη της 26ης..

Συγχαρητήρια πολλά στην Καλλιτεχνική Διευθύντρια και μουσικό του σχολείου μας κ.Παπατζίκη Στεφανία για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική θέαση και ακρόαση που μας χάρισε ! Συγχαρητήρια ακόμη περισσότερα για την προετοιμασία των μαθητών ,την επιλογή των τραγουδιών  ,τον σχεδιασμό  ώστε όλες οι χορωδίες να εκφράσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα επιλεγμένα τραγούδια τους !

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές των χορωδιών, όλων των σχολείων που συμμετείχαν και στη δικιά μας χορωδία που κρατά ψηλά σε όλες τις εκδηλώσεις τον πήχη της παρουσίας της !

Ευχαριστίες σε όλους τους γονείς όλων των σχολείων ,στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που χαιρετίζει όλες τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις .

Ευχαριστίες στην Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης κ.Σακκαλή -Παρασκευοπούλου Ευαγγελία και το Δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη που συμβάλει με κάθε τρόπο.

Ευχαριστίες στον κ.Κωνσταντινίδη Αντώνιο Σύμβουλο Εκπαίδευσης Μουσικών ,στον κ.Βουδρισλή Νικόλαο Σύμβουλο Εκπαίδευσης ,στην κ.Νταή Αθανασία Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης  Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στον κ.Κοκκαλίδη Δημοσθένη Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , σε όλα  τα μέλη του Συλλόγου,  σε όλους τους παρεβρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους  καθώς  και  σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα  ώστε να πετύχει το φεστιβάλ αυτό , ειδικά στον  κ.Κώστογλου Αναστάσιο που ανέλαβε την ηχοληψία της εκδήλωσης και σε όλους τους εκπαιδευτικούς των  σχολείων μας.

Καλή αντάμωση του χρόνου ,θα σας περιμένουμε με χαρά!!

Οι Διευθυντές των σχολείων 1ου & 2ου Ασβεστοχωρίου

Αναστασιάδου Μαρία & Κουνελάκης Κωνσταντίνος

2023 05 19 19 38 42 830 1

2023 05 19 19 36 19 358 1 2023 05 19 19 42 20 823 1 2023 05 19 20 07 07 583 1