Αρχική » 2023 » Αύγουστος

Αρχείο μηνός Αύγουστος 2023

Κυρωμένοι τελικοί αξιολογικοί πίνακες εκπαιδευτικών και τοποθετήσεις για μονοετή θητεία σε Π.Σ και ΠΕΙ.Σ. σχ. έτους 2023-24

Συνημμένο:
Κυρωμένος Πίνακας

Απόσπαση στα πειραματικά σχολεία

Πίνακας αποσπάσεων

Τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά – Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ

Από τη διεύθυνση ΔΕ Ροδόπης ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής αγωγής σε λειτουργικά κενά για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετούνται οφείλουν να παρουσιαστούν στα σχολεία για ανάληψη υπηρεσίας την 1.9.2023. Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που διατίθενται για συμπλήρωση ωραρίου θα αναλάβουν υπηρεσία με την έναρξη των μαθημάτων (12.9.2023).

Τονίζεται πως εκκρεμούν οι τοποθετήσεις ορισμένων εκπαιδευτικών ΠΕ11 οι οποίες και θα αποφασιστούν σε επόμενο χρόνο. Τέλος λόγω επαναπροσδιορισμού των αναγκών του Εσπ. Γ/σίου με ΛΤ Κομοτηνής εκκρεμούν και κάποιες τοποθετήσεις στο εν λόγω σχολείο.

Συνημμένα:

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ νεο

Πρόσκληση σε ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών κλάδου/ειδικότητας ΤΕ16, διοριζόμενων σε κενές οργανικές θέσεις Μουσικών Σχολείων.

Μετά την έκδοση του ΦΕΚ 2084/τ.Γ΄/17.08.2023 και τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘΑ, οι νεοδιόριστοι Μουσικού κλάδου ΤΕ.16 οφείλουν να προσέλθουν για ορκωμοσία από τις 18 έως τις 24 Αυγούστου 2023.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν κατά την ορκωμοσία τους οι εκπαιδευτικοί επισυνάπτονται.
Επισημαίνεται πως τα έγγραφα θα κατατεθούν αμέσως μετά την ορκωμοσία.
Τυχόν εκκρεμότητες εκ μέρους των εκπαιδευτικών (πχ. ιατρικές γνωματεύσεις) οφείλουν να τακτοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη του διδακτικού έτους.

Συνημμένα:

Δικαιολογητικά Νεοδιόριστων

Αίτηση Αναγνώρισης Προϋπηρεσίας

Στοιχεία Υπαλλήλου – Υπεύθυνη Δήλωση

Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης

Υπεύθυνη Δήλωση Διορισμού

Υπεύθυνη Δήλωση Δημοσίου

Υπεύθυνη Δήλωση Οικογενειακού Επιδόματος

Πρόσκληση σε συνέντευξη των υποψηφίων Διευθυντών – Υποδιευθυντών των μουσουλμανικών Ιεροσπουδαστηρίων Θράκης σχ. έτους 2023-2024.

8121_17_08_2023_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση