Αρχείο για "12 Σεπτεμβρίου 2016"

Τέλεση του Αγιασμού για τη σχολική χρονιά 2016-17

DSC05454ΒΤο πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον πατέρα Δαμασκηνό.  Στη συνέχεια, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο κ. Νίκος Κάββαλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δ. Αμαρουσίου και ο κ. Θανάσης Βελλής, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δ. Αμαρουσίου. Η διευθύντρια είχε μια σύντομη συνάντηση -ενημέρωση με τους γονείς.

Εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών του σχολείου καλωσορίζουμε τους μαθητές και τους γονείς της Α΄ τάξης καθώς και τους μαθητές που ήρθαν στο σχολείο μας εκ μετεγγραφής, με την ελπίδα για ασφαλή και δημιουργική συμπόρευση καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αύριο, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 θα γίνει η κατανομή των μαθητών της Α΄ τάξης και θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 12:25.

Κάθε μέρα θα ενημερώνεστε από τους/τις εκπαιδευτικούς για την ώρα αποχώρησης των μαθητών.

Συγχαρητήρια σε μαθητή μας!

κατάλογοςΌλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας και τη συγκίνησή μας για την επιτυχία του αποφοιτήσαντα μαθητή της ΣΤ΄ τάξης του σχολικού έτους 2015-16.

Συγχαρητήρια, στον  Γιώργο Κορδιστό για την εισαγωγή του στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων.

Γιώργο, σου ευχόμαστε Καλή Πρόοδο και πάντα να  πραγματοποιούνται όλοι οι στόχοι σου!

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση