Γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821

Εικαστική δημιουργία για τα σκηνικά της γιορτής της εκπαιδευτικού Εικαστικής Αγωγής κ. Γκίκα Σοφίας

Ανακοίνωση

Την Παρασκευή  22 Μαρτίου 2019  και ώρα 8.30΄ π.μ. έως 10.00΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 25ης Μαρτίου από τις μαθήτριες και τους μαθητές των τριών τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της εκδήλωσης είναι οι: κα. Γιαννουράκου Ελένη, κ. Βιτωράτος Ευστάθιος, κ. Λεμπέσης Ελευθέριος, η Μουσικός κα. Λάλου Μαρία, η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κα. Μπάτζου Αλεξάνδρα και η εκπαιδευτικός των Εικαστικών κα. Γκίκα Σοφία. Μετά τη λήξη της γιορτής οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά. Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες  και ο μαθητής που έχει οριστεί υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου, με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, θα μεταβούν στην πλατεία Ηρώων, Παλαιό Δημαρχείο Αμαρουσίου, για την κατάθεση στεφάνου. Υπεύθυνος εκπαιδευτικός κατάθεσης στεφάνου είναι ο κ. Καραπάνος Νικόλαος

Το  Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

 

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019:

Δοξολογία:

Στη δοξολογία της 25ης Μαρτίου 2019  θα προσέλθουν ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.15, με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός  κα. Γκούνη Βασιλική.

Παρέλαση:

Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας στις 11.00. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί: η  κα. Μπάτζου Αλεξάνδρα και ο  κ. Τάσος Λαμπαούνας.

 

Λήξη παρέλασης:

Η παραλαβή των μαθητών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου). Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την αποχώρηση των παιδιών τους.

Ανακοίνωση

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 13.15, με την ευκαιρία της λήξης του Β΄ τριμήνου,  θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για τα τμήματα των Γ΄, Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ τάξεων.

Ανακοίνωση

Tα Δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την 30ή Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών (ΦΕΚ 38/Α/2-3-2018).

Νέα έκτακτη ενημέρωση

Μετά τα τελευταία επικυροποιημένα στοιχεία του μετεωρολογικού δελτίου, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι τα σχολεία στο Μαρούσι θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 λόγω εκδήλωσης παγετού στο οδικό δίκτυο, πεζόδρομους, δρόμους και αύλειους χώρους κ.λ.π.
Στοχεύοντας στην αποφυγή τυχόν ατυχημάτων σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, με απόφαση του Δήμαρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 , βάσει και των τελευταίων επικυροποιημένων ανακοινώσεων του μετεωρολογικού δελτίου.

Έκτακτη ανακοίνωση

Την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου θα λειτουργήσουν ανοίγοντας στις 10 το πρωί.

Έκτακτη Ανακοίνωση

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία στον Δήμο Αμαρουσίου λόγω της χιονόπτωσης και εκδήλωσης παγετού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13.15, με την ευκαιρία της λήξης του Α΄ τριμήνου,  θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για τα τμήματα των Γ΄, Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ τάξεων.

Εκκλησιασμός

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα  17 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός για όλες τις τάξεις του Σχολείου κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι εκτάκτως, λόγω ειδικής συνεδρίασης για την επιλογή υποδιευθυντών σε Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας (Αρ. Απόφασης: Φ.11.4 / 12031/28 – 11 – 2018), αναβάλλονται οι ενημερώσεις γονέων/κηδεμόνων τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 για τα τμήματα Β1, Β2, Ε1, Ε3 και ΣΤ2.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων