ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2017

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, χθες 10-6-2017. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη φύση, έπαιξαν, διασκέδασαν και πέρασαν αρκετές ώρες χαράς και ξενοιασιάς με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

 

ekdromiΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Αμαρουσίου διοργανώνει και φέτος την εκδρομή του Συλλόγου στις 10 Ιουνίου 2017, ημέρα Σάββατο, στο THE RANCΗ Κ. Skouras S.A.,  που βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:00 από το Σχολείο και η επιστροφή πίσω στο Μαρούσι περίπου στις 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες,  πατήστε εδώ.

 

 

ΚΙΝΗΜ. ΛΕΣΧΗ 2

 

 

ΑΝΑΚ. ΓΙΑ 4η ΕΚΘ. ΒΙΒΛΙΟΥ 2017AFISA 4H EKTHESI BIBLIOY 2017

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Μαρτίου 2017, η θεατρική παράσταση “Ο παράξενος μουσικός” από τη θεατρική ομάδα “Τρομπετίνι”,  που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

 

ΤΡΟΜΠΕΤΙΝΙ

 

Σήμερα,  19 Φεβρουαρίου 2017,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη και  τα εδέσματα από τα χέρια των μαμάδων άφθονα.  Το κέφι και  ο χορός δεν έλειπε από μικρούς και μεγάλους! Και του χρόνου!

 

 

Scan

 

μπατε σκύλοιΑυτή την Κυριακή 12.2.2017 στις 5:30 μ.μ. θα εγκαινιάσουμε την Κινηματογραφική μας Λέσχη για τη νέα σχολική χρονιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.Προσκαλούμε λοιπόν τους μικρούς μας σινεφίλ να έρθουν και να παρακολουθήσουν την ξεκαρδιστική ταινία «Μπάτε σκύλοι αλέστε».

Θεωρείται δεδομένο ότι από μια «σοβαρή προβολή» δε μπορεί να λείπει το ποπ-κορν και γι’ αυτό οι μικροί μας σινεφίλ θα πρέπει να έχουν εφοδιαστεί από το σπίτι τους με την αναγκαία ποσότητα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. (Διάρκεια ταινίας: 90 λεπτά)

Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε περισσότερα.

 

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Υπενθυμίζουμε σε όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή,  ότι οι συναντήσεις με την κ. Καραβόλτσου Αθηνά (Συμβουλευτική Γονέων), θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

Διαχείριση λύπης και θυμού: 1 Φεβρουρίου 2017

Θετική πειθαρχία: Όρια, συνέπειες – 1 Μαρτίου 2017

Ενίσχυση αυτοεκτίμησης: Ενθάρρυνση, έπαινος, ευθύνες – 15 Μαρτίου 2017

Διαχείριση συγκρούσεων: α΄μέρος – 5 Απριλίου 2017

Διαχείριση συγκρούσεων β’ μέρος – 26 Απριλίου 2017

Επίλυση προβλημάτων – 27  Μαΐου 2017

Διαχείριση φόβου και άγχους – 7 Ιουνίου 2017

Ελεύθερος χρόνος: Παιχνίδι, διαδίκτυο, εξωσχολικές δραστηριότητες – 21 Ιουνίου 2017

Όλες οι παραπάνω συναντήσεις Συμβουλευτικής Γονέων θα διεξάγονται, ημέρα Τετάρτη, 5.30 μ.μ.-8.30 μ.μ., στην αίθουσα  εκδηλώσεων του σχολείου.

Σχεδιασμός – Εμψύχωση προγράμματος: Καραβόλτσου Αθηνά, τηλ.: 6942 540526

Αναλυτικές πληροφορίες: karavoltsou.blogspot.gr

 

sss

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 τη  χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του στον χώρο του σχολείου. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν  τη  μουσικοθεατρική παράσταση  «Τα παραμύθια της γιαγιάς» από τη θεατρική ομάδα ¨ΚΡΕΜΑ ΚΑΝΕΛΑ¨.

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μετά την επιτυχημένη ομιλία της κ. Καραβόλτσου Αθηνάς την 1η Δεκεμβρίου 2016 και την επιθυμία πολλών γονέων αποφάσισε τη δημιουργία  τμήματος Συμβουλευτικής Γονέων στο σχολείο.

Το τμήμα Συμβουλευτικής Γονέων θα λειτουργεί από την Τετάρτη 18.1.2017  και θα επαναλαμβάνεται  κάθε (3η) Τετάρτη και ώρα 17.30 έως 20.30, με κύκλο σεμιναρίων που θα αποτελείται από δέκα τρίωρης διάρκειας συναντήσεις.

Για περισσότερη ενημέρωση, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό έντυπο,  που θα  αφορά τον κύκλο μαθημάτων, καθώς και το βιογραφικό σημείωμα της υπεύθυνης των σεμιναρίων.

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Κυριακή 18.12.2016 και 12.00 π.μ. στο σχολείο, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να παρακολουθήσουμε μια σύγχρονη μουσικοθεατρική παράσταση ζυμωμένη από την Ελληνική παράδοση με τίτλο «Τα παραμύθια της γιαγιάς» από τη θεατρική ομάδα ¨ΚΡΕΜΑ ΚΑΝΕΛΑ¨.

Μετά τη λήξη του θεατρικού έργου θα ακολουθήσει μουσική, χορός και παιχνίδι σε γωνιές δραστηριοτήτων για παιδιά.

Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων, σας καλούμε να συμμετέχετε φέρνοντας μαζί σας οτιδήποτε (γλυκό, αλμυρό και χυμούς) προκειμένου να δημιουργηθεί μπουφές για τους μικρούς μας μαθητές και για τους γονείς.

Οποιαδήποτε ενδυματολογική επιμέλεια μικρών, μεγάλων μαθητών και γονέων (καλικατζαράκια, Αγιοβασιλάκια κλπ)  θα δώσει πιο γιορτινή νότα στην εκδήλωση μας και θα μας ταξιδεύσει ακόμα πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι η λαχειοφόρος αγορά δεν μπορεί να λείψει από την εκδήλωση με πολλά και αξιόλογα δώρα για τα παιδιά μας.

Σας καλούμε να  είστε όλοι εκεί (μικροί & μεγάλοι) και να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε αξέχαστα.

Ο Πρόεδρος                                                                                         Η Γεν. Γραμματέας

ΔΑΡΑΣ Δημήτριος                                                                                ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ειρήνη

 

στεμ

 

Την Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2016 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών/τριών, για τη δημιουργία πακέτου φωτογραφιών και ημερολογίου της χρονιάς 2017.  Για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

 

χριστ

 

ΑΠΟΤ. ΕΚΛ. 2016

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

 

syl gon