ecomobility

 

σγ

 

AFISA B 3H EK. BOOK 2016

Από τις 20 έως τις 22 Απριλίου 2016 θα λειτουργεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου η 3η Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων. Διαβάστε εδώ το σχετικό έντυπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Για να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς κατά την αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στις 5 Μαρτίου 2016, πατήστε εδώ.

 

αποκριες2

 

 

 

στεμ

 

γονεις

 

Η συγκέντρωση βοήθειας προς “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και τους “Πρόσφυγες” συνεχίζεται. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤ. 2015

ΗΜΕΡΟΛ. 2015

 

Στο πλαίσιο της εσπερίδας με τη συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ με θέμα : “Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών” αναπτύχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση-συζήτηση από την ψυχίατρο κ. Κωνσταντίνα Υφαντή.

Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η ενημέρωση-συζήτηση που έλαβε χώρα  με τη συμμετοχή της κ. Κωνσταντίνας Υφαντή, ψυχίατρος,

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015  από τις 17:00 έως τις 19:00 την ενημερωτική εσπερίδα με τη συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ με θέμα : “Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών”. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συναντήθηκε στις 12/11/2015 με τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Κώστα Παπαχρήστο, με τον οποίο συζήτησε θέματα σχετικά με τη σχολική κοινότητα (δάσκαλοι, γονείς, μαθητές), την εκπαίδευση και γενικότερα τον σχεδιασμό του νέου σχολείου. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση.

 

φωτογραφισηΣτις 20 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση των μαθητών του σχολείου με σκοπό τη δημιουργία σχολικού ημερολογίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

αντιολισθητικές ταινίες

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την τοποθέτηση αντιολισθητικών ταινιών στις μπάρες εισόδου των κτηρίων του σχολείου.

Πρόσκληση σε συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας

Αγαπητοί Γονείς,

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Ενημέρωσης & Συνεργασίας με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Μαραθωνοδρόμου 54, Μαρούσι- Τηλ.: 210 8052552).
Τα θέματα που προτείνονται για συζήτηση είναι τα εξής:

1. Ενημέρωση για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της 18ης Εκπ/κής Περιφέρειας Αττικής (σχολείων που ανήκουν στο Μαρούσι).
2. Θέματα που θα τεθούν από τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.
3. Πλαίσιο Συνεργασίας Σχολικού Συμβούλου και Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σχολικών μονάδων – προγραμματισμός ενημέρωσης και εκδηλώσεων με όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες σε κάθε σχολείο.
4. Λοιπά θέματα.
Αγαπητοί Γονείς, επειδή:
• Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων αποτελούν τη συλλογική έκφραση της άποψης των Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών μας.
• Τα σχολεία μας χρειάζονται και επιδιώκουν τη συνεργασία των Συλλόγων για την προαγωγή του εκπαιδευτικού τους έργου.

Παρακαλώ για την παρουσία σας προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών μας και να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.
Με την εκτίμησή μου

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΗΣ 18ΗΣ ΕΚΠ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΗΜ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

prosfyges

Οι γονείς των μαθητών μας ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κι έτσι συγκεντρώθηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα στον χώρο υποδοχής προσφύγων στην περιοχή του Γαλατσίου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ζητά τη συνδρομή σας, στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα στον χώρο υποδοχής προσφύγων, στην περιοχή του Γαλατσίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 2015

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14/10/2015 και ώρα 19:00 πρόκειται να συγκληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
• Έκθεση πεπραγμένων – Οικονομικός απολογισμός
• Καθορισμός στόχων νέου Σχολικού Έτους ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛ.

 

eikona skaki ping pongΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δ. Σχ. Αμαρουσίου σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή των παιδιών σας για τη λειτουργία τμημάτων σκακιού και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τη σχετική αίτηση θα τη βρείτε εδώ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΣΚΑΚΙ_ΠΙΓΚ_ΠΟΝΚ_2015_(2)[1]

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΟ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας σας εύχεται “Καλή Σχολική Χρονιά! ” και απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών ζητά τη συνεργασία όλων των γονέων για τον καθαρισμό των κουρτινών του σχολείου.

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ