ΕΛΕΧΓΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 8ου Δ.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

1η και 2η ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟΜΥ) ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο δράσεων και παρεμβάσεων προληπτικού χαρακτήρα σε μαθητές σχολικών μονάδων και αναγνωρίζοντας ότι η πρόληψη της νοσηρότητας και θνητότητας από τα λοιμώδη νοσήματα με τους εμβολιασμούς αποτελεί το σπουδαιότερο επίτευγμα του 20ου αιώνα, η 1η και 2η ΤΟΜΥ Κορυδαλλού  θα επισκεφθεί το  8ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού 

τη Δευτέρα  23/01/2023   με ομάδα επαγγελματιών υγείας, προκειμένου να ελέγξει την εμβολιαστική κάλυψη του μαθητικού πληθυσμού.

Παρακαλούμε για την προσκόμιση του Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού  (Β.Υ.Π.) του παιδιού σας, προκειμένου να ελεγχθεί η εμβολιαστική του κατάσταση. Επισημαίνουμε ότι η δράση αυτή είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους μαθητές ή το Σχολείο και πραγματοποιείται στο χώρο του Σχολείου.

Η ενημέρωση σας αναφορικά με τον έλεγχο της εμβολιαστικής κάλυψης του παιδιού σας θα γίνει εγγράφως, με προσωπική επιστολή σε σφραγισμένο φάκελο ( για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων), τον οποίο θα παραλάβετε από το  Διευθυντή του σχολείου.

Σχετικά με τη συμμετοχή του παιδιού σας στο πρόγραμμα ελέγχου εμβολιαστικής κάλυψης, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να παραδώσετε στον/στην εκπαιδευτικό έως την ημέρα της επίσκεψης, την δήλωση που μοιράστηκε στους/στις μαθητές/τριες  υπογεγραμμένη και στην περίπτωση που επιθυμείτε τη συμμετοχή σας να προσκομίσετε την ημέρα που υποδείχθηκε το Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού σας .

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/3889

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς