ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ “EDUPASS.GOV.GR”

Αξιότιμοι γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 01/11/2021 το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού τεστ (self-test) θα αναρτάται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα    edupass.gov.gr

όπου ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για τη νόσο  COVID-19.

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ του παιδιού σας.

Εισερχόμενοι, επιλέγετε την πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής και ακολούθως την κατηγορία «Δήλωση Self Test Μαθητών/τριών – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19» (με τη χρήση των κωδικών taxisnet). Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι αρνητικό, εκδίδεται από την αντίστοιχη πλατφόρμα σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνετε.

Χειρόγραφη κάρτα, μπορεί να γίνει δεκτή, εφόσον το αποτέλεσμα έχει δηλωθεί στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, και επαληθεύεται από τη σχολική μονάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε και τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/3785

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς