ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-22

Αξιότιμοι γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως ο αγιασμός για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 08:30.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ Β΄- Γ΄- Δ΄- Ε΄ ΚΑΙ ΣΤ΄

Την ημέρα αυτή οι μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄,  Δ΄,  Ε΄ και Στ΄  θα προσέλθουν στο Σχολείο από τις 08:00 έως τις 08:15, από την κεντρική καγκελόπορτα και θα κατευθυνθούν αμέσως στις αίθουσες διδασκαλίας. Τα παιδιά θα φορούν τις  μάσκες τους, τηρώντας τις πρέπουσες αποστάσεις, κρατώντας τις τσάντες τους για να παραλάβουν τα βιβλία και έχοντας μαζί τους έντυπη δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Πληροφορίες θα δίδονται  στα παιδιά κατά την είσοδό τους από παριστάμενους εκπαιδευτικούς.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών των ανωτέρω τάξεων να παραμείνουν εκτός Σχολείου, προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους μετά τη λήξη της διαδικασίας, τηρώντας τις πρέπουσες αποστάσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ

Από τις 08:15 έως τις 08:25 θα προσέλθουν οι μαθητές της Α΄ τάξης, χωρίς τις τσάντες τους, από τη μικρή καγκελόπορτα. Τα παιδιά θα φορούν τις  μάσκες τους, τηρώντας τις πρέπουσες αποστάσεις και θα κρατούν την έντυπη δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Θα περιμένουν συνοδευόμενοι από έναν και μόνο γονέα, στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κατανομή των παιδιών σε τμήματα και να πραγματοποιηθεί γνωριμία με τις εκπαιδευτικούς, έως ότου ξεκινήσει η τελετή του αγιασμού. Τα βιβλία στους μαθητές της Α΄ τάξης θα δοθούν την επόμενη μέρα.

Στις 08:30 έχει προγραμματιστεί η τέλεση του  αγιασμού για την έναρξη του διδακτικού έτους, στον αύλειο χώρο, παρουσία των παιδιών της Α΄ τάξης και των γονέων τους.

Ο ιερέας στο πέρας του αγιασμού θα κατευθυνθεί προς τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολικού συγκροτήματος.

Εκτιμώμενη ώρα αποχώρησης των μαθητών όλων των τάξεων είναι από τις  9:00 μέχρι τις 9:15.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

Καλή πρόοδο!

Περί μαθησιακών δυσκολιών: Πρώτη φορά στο σχολείο

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/3749

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς