Έναρξη Εκθέσεως Εικαστικών

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας η γιορτή έναρξης της Έκθεσης  Εικαστικών με τις ζωγραφιές των μαθητών της Ε΄ Τάξης.  Πήραμε ιδιαίτερη χαρά με την παρουσία των κυριών Ζωής Γερουλάνου και Δήμητρας Σιδέρη, οι οποίες εκπροσώπησαν το Σωματείο “Φάρος των Τυφλών της Ελλάδας” και ενημέρωσαν τους μαθητές για το σκοπό και το έργο του Σωματείου τους.

Οι μαθητές και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των εργασιών από τους μαθητές της Ε΄τάξης, να περιηγηθούν στον εκθεσιακό μας χώρο και να συνεισφέρουν με την αγορά  αντικειμένων στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε το Σωματείο Τυφλών.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε η συμμετοχή όλων σας να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον όπως και την πρώτη μέρα.

Θερμές ευχαριστίες

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Μαρία Καπλάνη

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/24

1 σχόλιο

  1. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους κ.Κοσμά Δενδρινό, κ.Αθηνά Κούσκουρα,κ.Κώστα Λελεκέλλη για τη βοήθεια που μας προσέφεραν στην οργάνωση της έκθεσης.Επίσης, ευχαριστούμε τους υπόλοιπους συναδέλφους του 8ου Δημοτικού Σχολείου για την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους. Τέλος, ευχαριστούμε τη διευθύντρια, κ. Μαρία Καπλάνη που καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος ήταν δίπλα μας βοηθός και αρωγός.
    Οι δασκάλες της Ε’ Τάξης,
    Βλαχάκη Παρασκευή – Κουνέλη Μαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς