ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ

imagesΣας ενημερώνουμε ότι έγιναν δεκτές όλες οι αιτήσεις των νηπίων και προνηπίων της περιοχής των Σφαγείων και του ολοήμερου του 2ου Νηπιαγωγείου.

Προκειμένου να φοιτήσουν στα νηπιαγωγεία της περιοχής όλα τα παιδιά ,δημιουργήθηκαν κλασικά και μεικτά ολοήμερα τμήματα και στα τρία νηπιαγωγεία της περιοχής (6ο , 9ο , 10ο)

Η κατανομή των μαθητών έγινε παρουσία των Προϊσταμένων των τριών νηπιαγωγείων, του Δ/ντη Εκπαίδευσης και της Σχολικής Συμβούλου.

Βασικά κριτήρια  της κατανομής ήταν ο ίσος αριθμός νηπίων και η εγγύτητα.

Η πλειοψηφία των παιδιών στο ολοήμερο τμήμα του 2ου Νηπιαγωγείου  είναι από την περιοχή του 2ου Νηπιαγωγείου ενώ η πλειοψηφία των παιδιών στα άλλα δυο νηπιαγωγεία  είναι από από την περιοχή των Σφαγείων.

Λόγω  φόρτου εργασίας τα ονόματα των παιδιών ανά σχολείο θα αναρτηθούν και θα τοιχοκολληθούν τη Τρίτη

28 /6/16. Οι προϊσταμένες του 9ου και του 10ου νηπιαγωγείου έχουν αναλάβει να ειδοποιήσουν τα παιδιά που θα φοιτήσουν στα νηπιαγωγεία τους.

Δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματα των Κηδεμόνων εκτός περιοχής επειδή ο αριθμός των παιδιών προς φοίτηση της περιοχής, ήταν πολύ μεγάλος.

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες των παιδιών αυτών, να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση της Π.Ε στη Λιβαδειά ,προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο της περιοχής που ανήκουν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υπομονή σας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!