Πώς θα προσέλθουν τη Δευτέρα μαθητές και εκπαιδευτικοί – Αναλυτικά πότε και πόσα self test θα πρέπει να διενεργηθούν

imagesΣτα σχολεία που ήταν σε αναστολή έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που θα προσέλθουν στα σχολεία, θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει ένα self test 24 ώρες πριν. Συνολικά 3 self test θα πρέπει να γίνουν στη διάρκεια της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 31. Ιανουαρίου, την Τρίτη 1 και τη Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, όσων σχολείων βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας, θα πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα έχοντας πραγματοποιήσει ένα επιπλέον σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν, επομένως να κάνουν τρία (3) την εβδομάδα 31/1-4/2. Τα σελφ τεστ, επομένως, στα σχολεία που παρέμειναν κλειστά την εβδομάδα που πέρασε, θα πραγματοποιηθούν έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1), της Τρίτης (1/2) και της Παρασκευής (4/2).

Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο ράπιντ τεστ και ένα σελφ τεστ, όλα με δική τους επιβάρυνση. Το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (31/1) και της Παρασκευής (4/2) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (1/2).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *