ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Ε.Δ.Υ.)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους θα λειτουργήσει στο σχολείο μας Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) η οποία απαρτίζεται από Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό & Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής. Σκοπός της Ε.Δ.Υ. είναι η διερεύνηση και ο εντοπισμός των εκπαιδευτικών αναγκών, του είδους των εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών, καθώς και η εφαρμογή παιδαγωγικών, εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών μέτρων για το σύνολο των μαθητών της σχολικής κοινότητας. Παράλληλα, έργο της Ε.Δ.Υ. αποτελεί η υλοποίηση εξατομικευμένων και ομαδικών παρεμβάσεων ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των γνωστικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, παιδαγωγική και συμβουλευτική ψυχοκοινωνική στήριξη σε εκπαιδευτικούς και γονείς ή κηδεμόνες.

Η Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός θα βρίσκονται στο σχολείο κάθε Τρίτη και οι συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους γονείς και κηδεμόνες θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 2710-224025, τηρώντας τις αρχές δεοντολογίας και απορρήτου που διέπουν τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

 

Τα μέλη της Ε.Δ.Υ.                                                    Ο Διευθυντής

Μαυραειδοπούλου Γεωργία                                       Μεταξάς Σωκράτης

ΠΕ30 Κοινωνική Λειτουργός

Προκοπίου Αρετή

ΠΕ23 Ψυχολόγος

Παπανικολάου Μαρία

ΠΕ 71 Εκπαιδευτικός Ε.Α.Ε

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2021

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:30 π.μ. Η προσέλευση των μαθητών – μαθητριών θα γίνει από τις 8:15 π.μ. – η αποχώρηση στις 9:00 π.μ..  Όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και λοιπό  προσωπικό του Σχολείου φορούν μάσκα, η είσοδος των μαθητών/τριών γίνεται με επίδειξη του αυτοδιαγνωστικού τεστ που γίνεται μέχρι και 24 ώρες πριν. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων θα καλωσορίζουν τους/ τις μαθητές/τριές τους στις αίθουσες διδασκαλίας. Οι γονείς θα περιμένουν έξω από το σχολείο τους μαθητές/τριες των  τάξεων Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ μέχρι το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού, που θα γίνει για την Α΄ τάξη στο προαύλιο του σχολείου και για τις λοιπές στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα μείνουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους τηρώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκα παρακολουθώντας τον αγιασμό . Μετά την τέλεση του αγιασμού ο ιερέας θα επισκεφτεί κάθε τμήμα του σχολείου για να ευλογήσει τους μαθητές/τριες και τους/τις  εκπαιδευτικούς.

Τα τμήματα ΣΤ2,ΣΤ1,Ε2 βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του νέου κτιρίου.

Τα τμήματα Ε1,Β1,Β2 βρίσκονται στον πρώτο όροφο του νέου κτιρίου.

Τα τμήματα Δ, Γ1 βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του παλιού κτιρίου.

Τα τμήματα Α1, Α2, Γ2 βρίσκονται στον πρώτο όροφο του παλιού κτιρίου.

Ευχόμαστε σε όλους/ες μια καλή σχολική χρονιά μένοντας ασφαλείς!

Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων στο μάθημα των αγγλικών 2020-2021 “You don’t have to turn the page!” [«Δε χρειάζεται να γυρίσεις σελίδα!»]Λήψη αρχείου