Επέτειος του Πολυτεχνείου 2019

Οι μαθητές του σχολείου μας στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 17ης Νοεμβρίου είπαν ποιήματα και παρακολούθησαν ένα σύντομο ιστορικό της περιόδου της δικτατορίας και των γεγονότων που οδήγησαν στην εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου. Σε κλίμα συγκίνησης ακούστηκαν από τους μικρούς μαθητές  αντιπροσωπευτικά τραγούδια και προβλήθηκαν σχετικά βίντεο.

Ακολουθώντας μια Λιβελούλα

Η Β΄τάξη του σχολείου μας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 υλοποίησε σε συνεργασία με το ΚΠΕ Καστρίου το πρόγραμμα «Ακολουθώντας μια Λιβελούλα». Το πρόγραμμα εντυπωσίασε τους μικρούς μαθητές μας.Οι μαθητές  γνώρισαν ένα φυσικό περιβάλλον με πλούσιο οικοσύστημα και ευαισθητοποιήθηκαν όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τον έλεγχο των ανθρώπινων παρεμβάσεων. Παρατήρησαν τη γεωμορφολογία του περιβάλλοντος, τη χλωρίδα και την πανίδα.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό και στο Λαογραφικό μουσείο Τεγέας

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου οι μαθητές της Β΄και της Στ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό   και το Λαογραφικό μουσείο της Τεγέας . Μια πολύ όμορφη εμπειρία  για τους μαθητές των τάξεων αυτών, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκθέματα των μουσείων αυτών. Οι μαθητές της Β΄τάξης όταν γύρισαν στο σχολείο δημιούργησαν ένα όμορφο βιβλίο στο οποίο απεικόνιζαν με ζωγραφιές την εμπειρία τους .