header image

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Συγγραφέας: | 30/06/2022
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 |

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή λήξης για τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022 στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με δραστηριότητες των μαθητών/μαθητριών μας και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων μας μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αρχικά, η Διευθύντρια του σχολείου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Γκιζίλη Σταυρούλα χαιρέτισε τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή λήξης. Συγκεκριμένα, τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκος Κοβάνης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο Γενικός Διευθυντής του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, κ. Xαράλαμπος Τσοκανής, ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Βοιωτίας κ. Λάμπρος Κούτσικος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας, κ. Μιμίκα Αγάτσα, εκπρόσωποι του ΕΕΕΕΚ Θήβας, Διευθυντές σχολείων, γονείς και φίλοι του σχολείου μας.

Στη συνέχεια, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, έγινε απονομή ευχαριστηρίων σε φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε στις δράσεις μας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Έτσι, λοιπόν, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου θα θέλαμε, για ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω φορείς για την άψογη συνεργασία που είχαν με το 4ο Γυμνάσιο Θήβας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

-Τον ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα: α)τον κ. Φρούσιο Αναστάσιο και την κ. Σοφία Λακιώτη για την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με το περιβάλλον στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήριο δεξιοτήτων» και β)τον κ. Ρόκα Ιωάννη, αρχιτέκτονα, για την εισήγησή του σχετικά με τις βιώσιμες κατοικίες και την ανακύκλωση στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Βιώσιμες πόλεις–Τέχνη για τη ζωή».

-Το ΕΕΕΕΚ Θήβας, για την από κοινού συμμετοχή των χορωδιών των σχολείων μας στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στις 21/12/2021, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, πλαισιωμένη από τον δεξιοτέχνη Χρήστο Βασιλόπουλο και την ορχήστρα του, αλλά και τους καθηγητές του εργαστηρίου χειροτεχνίας και τους μαθητές τους, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα « Παράθυρο στον κόσμο », συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός καλλιτεχνικού έργου στον χώρο του σχολείου μας.

-Την κ. Βούλγαρη Ευγενία, ψυχολόγο, από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής», η οποία παραβρέθηκε σε ημερίδα που διοργάνωσε το σχολείο στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» και μίλησε στους μαθητές της Β’ τάξης για θέματα σχετικά με τη σεξουαλική αγωγή, καθώς επίσης, συμμετείχε ως εισηγήτρια-επιμορφώτρια στο πρόγραμμα Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του σχολείου.

-Το Λύκειο Ελληνίδων για τη συμμετοχή του στα χορευτικά του Πολιτιστικού Προγράμματος.

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου, συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες και τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία σε δράσεις ευαισθητοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης, επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή θέτει σε προτεραιότητα τη νέα γενιά και θα συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης των σχολικών υποδομών. Επίσης, στην γιορτή παρευρέθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια που πρόσφερε για την πραγματοποίηση της γιορτής.

 

 

Ακόμη, στο πλαίσιο της γιορτής απονεμήθηκαν από τη Διευθύντρια κ. Γκιζίλη Σταυρούλα, έπαινοι και έπαθλα στους μαθητές που διακρίθηκαν σε αθλητικές δραστηριότητες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα αποκαλυπτήρια ενός γλυπτού, κατασκευασμένου από ανακυκλώσιμα υλικά, που δημιούργησαν οι μαθητές, υπό την επίβλεψη και υποστήριξη του καθηγητή καλλιτεχνικών του σχολείου κ. Αγγέλου Κωνσταντίνου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή του στις δράσεις του σχολείου.

 

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της τελετής λήξης ήταν η παρουσίαση μέρους του θεατρικού έργου «Λωξάντρα», της Μαρίας Ιορδανίδου, με τη συμμετοχή, στα χορευτικά της παράστασης, ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας, τιμώντας τη μνήμη των προσφύγων της Μικράς Ασίας. Η θεατρική ομάδα αποτελούνταν από τις καθηγήτριες: κ. Μακροδήμου Ευθυμία και κ. Ζιώγου Καλλιόπη καθώς και από τους ακόλουθους μαθητές: Στρογγύλη Κατερίνα, Στρογγύλη Ευάγγελο, Τσίγκο Στέλιο, Κρητικό Παναγιώτη, Κατσίνα Αφροδίτη, Νίκα Δημήτρη, Ζέρβα Χρήστο, Λιάκου Αικατερίνη, Ρουμάνη Ελευθερία, Τσαφταρίδη Κωνσταντίνο, Βυλλιώτη Ευθυμία, Πελώνη Μαγδαληνή, Ντεμάι Έφη, Μαράκη Εμμανουήλ, Σταμούλη Εμμανουήλ. Υπεύθυνες για τον συντονισμό της παράστασης ήταν οι καθηγήτριες κ. Ντίνου Άρτεμις και κ. Χατζηκυριάκου Μαρία. Τέλος, πολύτιμη στο εγχείρημα ήταν και η βοήθεια της καθηγήτριας κ. Ζιώγα Δήμητρας.

 

Την εκδήλωση του σχολείου πλαισίωσε ορχήστρα με τους ακόλουθους μουσικούς: κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο στο τραγούδι (καθηγητή Μουσικής στο σχολείο μας), κ. Νίκο Γύρα (μπουζούκι), κ. Λάκη Αθανασιά (βιολί) και κ. Παναγιώτη Τσάκο (κιθάρα).

 

Έκπληξη της βραδιάς ήταν οι δύο σύγχρονες χορογραφίες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στον αύλειο χώρο του σχολείου από την ομάδα χορού του Ενδοσχολικού Ομίλου «Μοντέρνος Χορός». Η ομάδα αποτελούνταν από τις μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης: Γιαννακοπούλου Μάντω, Τσομπανοπούλου Κέλλυ, Μαργαρίτη Μελίνα, Αναγνώστου Εύη, Ζήση-Τριπερίνα Μίλτα, Μίχα Αφροδίτη, Γεωργούση Άννα και από τις καθηγήτριες που ανέλαβαν τη λειτουργία του Ενδοσχολικού Ομίλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς: κ. Αλμπάνη Μαρία και κ. Αγγελοπούλου Αγγελική, καθώς και από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Γκιζίλη Σταυρούλα και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις συμβουλές της και την καθοδήγηση της ομάδας του χορού.

 

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε: τον κ. Θεοδοσίου Αθανάσιο, καθηγητή της Πληροφορικής του σχολείου μας για την υποστήριξη του στο τεχνολογικό μέρος της γιορτής, τον φωτογράφο κ. Τσώλη Νίκο που ανέλαβε την φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση της γιορτής, τον ηχολήπτη κ. Παπαδημητρίου Περικλή, καθώς και τους γονείς των μαθητών/μαθητριών μας που συμμετείχαν με την εθελοντική προσφορά τους στα κεράσματα της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τη βοήθεια που προσέφεραν στην διοργάνωση της γιορτής αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους!

 

Η γιορτή έκλεισε με τραγούδια, χορό και κεράσματα για όλους τους καλεσμένους! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση με υγεία και δύναμη!

289001541 556354766168947 7601666418622219307 n 289922938 420696713404276 6032470834714867593 n 290063365 1036216253693735 981109684959882614 n 290187340 571507434352192 6901896855965282755 n290150782 1055726698385106 155541212880312831 n

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες