no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συγγραφέας: | 11/09/2020
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

Εκ μέρους της Διευθύντριας του σχολείου μας κ. Γκιζίλη Σταυρούλας και του Συλλόγου Διδασκόντων σας ενημερώνουμε πως, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 : 30 π.μ. θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για το νέο σχ. έτος 2020 – 21 στον εσωτερικό προαύλιο χώρο, υπό προϋποθέσεις, λόγω της πανδημίας.

– Τα παιδιά και μόνον αυτά θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00, φορώντας απαραιτήτως τις μάσκες τους, για τις οποίες πρέπει να φέρουν και πλαστικό σακουλάκι για την τοποθέτησή τους, μετά τη χρήση τους.

– Τα παιδιά που μετακινούνται από και προς το Τάχι Θηβών, με το ΚΤΕΛ παρακαλούνται να είναι στις στάσεις τους στις 10:40.

– Από τις 11:00 έως τις 11:30 τα παιδιά , έχοντας λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας τόσο τα ίδια , όσο και οι καθηγητές τους θα μπουν στις σχολικές αίθουσες, θα ενημερωθούν για τις νέες συνθήκες της τρέχουσας σχ. χρονιάς, θα τους διανεμηθούν τα βιβλία και θα περιμένουν τον ιερέα, ο οποίος θα ολοκληρώσει την τελετή του Αγιασμού, περνώντας από όλες τις αίθουσες.

– Στις 12:30 τα παιδιά θα αποχωρήσουν από το σχολείο.

Αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες..έχουμε μπροστά μας μια διαφορετική σχολική χρονιά. Καλούμαστε να διαχειριστούμε την κρίση της πανδημίας με φρόνηση , αλληλεγγύη, ενσυνειδητότητα και συναισθηματική νοημοσύνη . Ζητάμε την συνεργασία σας σε όλα τα πρωτόκολλα και στους κανόνες του σχολείου μας ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε όλοι και όλες υγιείς σωματικά ,ψυχικά και πνευματικά .

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και ηρεμία για όλους.

 

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες