no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Συγγραφέας: | 29/09/2019
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 |

Την Παρασκευή, 27/09/2019, διοργανώθηκε στο σχολείο μας η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 που εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α’/βμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης  του Υ.ΠΑΙ.Θ. Σύνθημα της ημέρας ήταν: “Αγαπώ την άθληση-Αγαπώ την υγεία μου”.

Στόχος ήταν να ενεργοποιηθούν οι μαθητές και να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις μέσα στο σχολείο και να ενημερωθούν για τα οφέλη της άσκησης σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή ώστε να αποκτήσουν ένα υγιή τρόπο ζωής.

Η ημέρα ξεκίνησε με μισάωρη άσκηση μέσα από περπάτημα ή ελαφρύ τρέξιμο (jogging) από όλους τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Κατόπιν, έγινε προβολή ανάλογων βίντεο και σχολιασμός αυτών στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Ακολούθησε η προγραμματισμένη διοργάνωση αγώνων ποδόσφαιρου, μπάσκετ, βόλεϊ, μπάντμιντον και πινγκ-πονγκ στους οποίους οι μαθητές και οι καθηγητές συμμετείχαν με πολλή ζωντάνια και ενδιαφέρον.

Συνολικά, ήταν μια αξιόλογη διοργάνωση που άφησε θετικές εντυπώσεις σε όλους και έδωσε ώθηση για υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες