no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ( ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ )

Συγγραφέας: | 19/04/2019
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ( ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ) |

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας, με μεγάλη επιτυχία, Ημερίδα με θέμα: με θέμα: «Το Δικαίωμα στην Εργασία – Παραδοσιακά και Σύγχρονα Επαγγέλματα», στο πλαίσιο των Δράσεων για την Θεματική Εβδομάδα ( Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δημοκρατική Συνύπαρξη ).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της δερματολόγου κας Σακελλάρη Βασιλικής, συνεχίστηκε με την κα Μελετίου Μάρω, Νομικό Σύμβουλο και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τον κο Δεληδημητρίου Κωνσταντίνο, Αρχιφύλακα που υπηρετεί στο Α.Τ. Θηβών, τον κο Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο, πυρονόμο στην Π.Υ. Θηβών και έκλεισε με την κα Τριπερίνα Ιωάννα, ψυχολόγο. Όλοι οι ομιλητές μίλησαν σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας τους, σε σχέση με το θέμα της Εκδήλωσης και απάντησαν σε πολλά ερωτήματα των μαθητών/τριών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους μας για το χρόνο που διέθεσαν για τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο λειτούργημά τους. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους, όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της Ημερίδας και ιδιαιτέρως την κα Αλμπάνη Μαρία, ΠΕ 80 για την καθοριστική συμβολή της σε αυτήν. Άξια συγχαρητηρίων φυσικά είναι και τα παιδιά μας, για την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της Ημερίδας.

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες