no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Συγγραφέας: | 27/06/2018
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ |

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών/τριων της Γ΄ Γυμνασίου, στο πλαίσιο της λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ποικίλες δραστηριότητες, ενόψει, φυσικά του καλοκαιριού! Ξεκινήσαμε χορευτικά σε latin ρυθμούς, με μια Ομάδα χορευτριών από τη Σχολή Χορού Bollero. Στην Ομάδα συμμετείχαν και μαθήτριες του σχολείου μας, οι οποίες έχουν διακριθεί, με την πρώτη θέση στο σχετικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ακολούθησε μια καλοκαιρινή μουσική πανδαισία από μαθήτριες του σχολείου μας, οι οποίες μας …“ταξίδεψαν” υπό την επίβλεψη και συντονισμό της καθηγήτριας κ. Χατζηκυριάκου Μαρίας και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους χορεύοντας ελληνικούς, παραδοσιακούς χορούς.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το αναμνηστικό βίντεο – προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, αφιερωμένο στους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την πορεία τους στο Γυμνάσιο. Το βίντεο δόθηκε σε κάθε παιδί της Γ΄ τάξης στο τέλος της εκδήλωσης.

Πέραν των λοιπών συγκινητικών στιγμών, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας είχε και άλλον έναν λόγο να συγκινηθεί, διότι αποχαιρετήσαμε συναδελφικά τον κ. Γιαννίκα Δημήτριο, ΠΕ 03, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε φέτος και του απονεμήθηκε σχετική αναμνηστική πλακέτα για την 25ετή προσφορά του στο σχολείο μας από την κ. Κεφαλά Γεωργία, ΠΕ 11, η οποία ανήκε στο εκπαιδευτικό δυναμικό του σχολείου μας από την ίδρυσή του.

Η βραδιά έκλεισε με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ, αφιερωμένο στους μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου, στους οποίους και ως Σύλλογος Διδασκόντων ευχόμαστε από καρδιάς, καλή συνέχεια στο Λύκειο, καλή πρόοδο και προκοπή στη ζωή τους!

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία μας καθώς και τη βοήθειά του στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τους μαθητές/τριες μας για την μαζική συμμετοχή τους σε αυτή και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση της βραδιάς.

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες