no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-17

Συγγραφέας: | 25/06/2017
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-17 |

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωσή μας, αφιερωμένη στη λήξη της σχ. χρονιάς 2016-17. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, ιδιαιτέρως για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου, στους οποίους ήταν αφιερωμένο ένα μεγάλο κομμάτι της βραδιάς, λόγω της αποφοίτησής τους.

Η εσπερίδα μας  ξεκίνησε με τις εξής παρουσιάσεις: α) του ενδοσχολικού Ομίλου « Οι λαϊκές φορεσιές μας ταξιδεύουν » με υπεύθυνη την κ. Λούκα Δήμητρα και τη βοήθεια της κας Αλμπάνη Μαρίας, β) του Περιβαλλοντικού Προγράμματος με τη συμμετοχή μαθητών/τριών της Γ΄ Γυμνασίου, « Περιβάλλον και Μνημεία » ( υπεύθυνες καθηγήτριες: κ. Βάλλιου Δήμητρα και κ. Τούτουζα Βασιλική )  και γ) του Πολιτιστικού Προγράμματος με τη συμμετοχή μαθητών/τριών της Γ΄ Γυμνασίου « Ο τελευταίος Ελληνισμός της Μ. Ασίας -Αλλάζοντας πατρίδα, αλλάζοντας ζωή » ( υπεύθυνες καθηγήτριες: κ. Ζιώγου Καλλιόπη και κ. Γκιζίλη Ρούλα ).

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρουσίαση Μικρασιατικών τραγουδιών από μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας και με υπεύθυνη την καθηγήτρια Μουσικής κ. Ζαφειροπούλου Γεωργία. Επίσης τα παιδιά μας χόρεψαν Μικρασιατικούς χορούς ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους μας. ( Υπεύθυνη χορευτικού: κ. Γκιζίλη Σταυρούλα ).

Έπειτα παρουσιάστηκαν τα δύο θεατρικά έργα του Άντον Τσέχοφ « Ένας αριθμός » και « Αίσιο τέλος » που ετοίμασαν οι μαθητές των τμημάτων Β2 και Β3 με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Χατζηκυριάκου Μαρία. Επίσης αποδόθηκαν αναμνηστικά στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ΄ τάξης, προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Τα παιδιά μας χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και ολοκληρώθηκε η βραδιά μας, μα και η σχ. χρονιά μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΘ. κ. Χαρέμη Κωνσταντίνο για την ευγενική χορηγία τους στους νικητές μαθητές/τριες του παιχνιδιού Παιχνίδι Κυκλοφοριακής Αγωγής ΠΙΤ-ΣΤΟΠ. Το έπαθλο ήταν από ένα εισιτήριο κινηματογράφου για κάθε παιδί σε ταινία της δικής του προτίμησης.

Να είστε όλοι καλά και σας ευχόμαστε  ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  &  ΚΑΛΗ  ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ  ΤΟ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

2

3

5

6

P6140019

P6140021

P6140020P6140027

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες