no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΒΑΣ σχ. έτους 2016-2017

Συγγραφέας: | 12/06/2017
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΒΑΣ σχ. έτους 2016-2017 |

Άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε με επιτυχία! Οι τελευταίες ημέρες ήταν αφιερωμένες σε εκδηλώσεις και άλλες δράσεις που παρουσιάστηκαν στους μαθητές μας και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017. Όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου  πήγαν τις τελευταίες ώρες του σχολικού προγράμματος στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας και παρακολούθησαν τους τελικούς αγοριών και κοριτσιών στο μπάσκετ. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το club των Μικρών Πρωταθλητών που λειτούργησε άψογα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με υπεύθυνους καθηγητές τους κυρίους Κουκουβή Γεώργιο, Μπεθάνη Γεώργιο και Χόβολο Ευάγγελο. Η μέρα τελείωσε με τις απονομές των μεταλλίων στους μαθητές μας, που αναδείχτηκαν πρωταθλητές στα εξής αθλήματα ( των αντίστοιχων ενδοσχολικών Ομίλων ): Speedminton, ping pong και Babminton. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στους αγώνες!

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 με την παρουσίαση του Προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής που ολοκληρώθηκε φέτος από τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου με θέμα: Οδική Συμπεριφορά Μαθητών: Οι μαθητές ως οδηγοί και ως επιβάτες-Διαμόρφωση Κυκλοφοριακής Συνείδησης. Υπεύθυνες καθηγήτριες σε αυτό το Πρόγραμμα ήταν η κ. Γκιζίλη Ρούλα (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής) και η κ. Αλμπάνη Μαρία (καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας).

Μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής υποδεχθήκαμε τα μικρότερα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας και τους δείξαμε τους χώρους του σχολείου: τα γραφεία των καθηγητών, τις σχολικές αίθουσες, το σύγχρονο εργαστήριο πληροφορικής, το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, τις αίθουσες, που γίνεται διδασκαλία των μαθημάτων με τη χρήση διαδραστικών  πινάκωνκαι τη βιβλιοθήκη μας.

Στη συνέχεια οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων παρακολούθησαν μια σύντομη παρουσίαση των Δράσεων, της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, στην αίθουσα εκδηλώσεων η οποία έγινε από τις καθηγήτριες Τούτουζα Βασιλική και Αλμπάνη Μαρία. Σε αυτή την παρουσίαση (σε μορφή powerpoint) τα παιδιά είδαν και τα περίφημα clubs του 4ου Γυμνασίου Θήβας. Η επίσκεψη των μικρών μαθητών  τελείωσε με ένα χορευτικό των μαθητριών της Γ’ Γυμνασίου στο προαύλιο του σχολείου και ένα δωράκι που δόθηκε από τους καθηγητές με πολύ αγάπη: το έμβλημα του σχολείου μας κι ένα γλύκισμα! Οι εντυπώσεις των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων…πολλές και ευχάριστες! Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε να έρθετε στο σχολείο μας!

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής, σε συνεργασία με τις υπεύθυνες καθηγήτριες του Προγράμματος και τον Σύλλογο Διδασκόντων, οργάνωσαν με επιτυχία το Παιχνίδι Κυκλοφοριακής Αγωγής ΠΙΤ-ΣΤΟΠ. Τα παιδιά ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σχολείου και έκαναν ερωτήσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής στους υπόλοιπους συμμαθητές τους με στόχο το τελικό έπαθλο: ένα εισιτήριο κινηματογράφου για κάθε ένα παιδί σε ταινία της δικής τους προτίμησης, με την ευγενική χορηγία της Δ.Η.Κ.Ε.Θ. την οποία κι ευχαριστούμε πολύ!

Έχουμε και συνέχεια! Μη νομίζετε ότι αυτό ήταν το τέλος! Περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία την εσπερίδα που είναι αφιερωμένη στη λήξη της φετινής σχ. χρονιάς. Η εσπερίδα μας θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας. Θα ξεκινήσουμε με τις παρουσιάσεις των Προγραμμάτων: Πολιτιστικό, Γ’ Γυμνασίου: Ο τελευταίος Ελληνισμός της Μ. Ασίας-Αλλάζοντας πατρίδα, αλλάζοντας ζωή (υπεύθυνες καθηγήτριες: κ. Ζιώγου Καλλιόπη και κ. Γκιζίλη Ρούλα) και Περιβαλλοντικό: Περιβάλλον και Μνημεία (υπεύθυνες καθηγήτριες: κ. Βάλλιου Δήμητρα και κ. Τούτουζα Βασιλική) και θα γίνει η παρουσίαση της εργασίας του Ομίλου « Οι Λαϊκές φορεσιές μας ταξιδεύουν »: Τοπικές λαϊκές ενδυμασίες, με υπεύθυνη καθηγήτρια, την κ. Λούκα Δήμητρα. Τέλος, θα παρακολουθήσουμε και τα δύο θεατρικά έργα του Άντον Τσέχοφ «Ένας αριθμός» και «Αίσιο τέλος» που ετοίμασαν οι μαθητές των τμημάτων Β2 και Β3 με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ.  Χατζηκυριάκου Μαρία και θα δοθούν τα αναμνηστικά στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ΄ τάξης, προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του σχολείου μας και ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!

WP_20170529_019

WP_20170529_024

WP_20170529_029

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες