Απονομή Σημαίας Αειφόρου Σχολείου στο Νηπιαγωγείο μας!!

Έχοντας ολοκληρώσει πολυετή δέσμευση στις αρχές της Αειφορίας παραλάβαμε τη ΣΗΜΑΙΑ του ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ από την Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και τα συναισθήματα μας απερίγραπτα!!
Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε πως το σχολείο μας βραβεύτηκε με τη σημαία του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου για την τρίχρονη συμμετοχή μας (2021-2024) στο πρόγραμμα «ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ : Όλοι Νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε».
Βραβευτήκαμε για τη συνεχή και πολυετή προσπάθειά μας να μετασχηματίσουμε όλοι μαζί (διεύθυνση, εκπαιδευτικοί, μαθητές, βοηθητικό προσωπικό, γονείς, δημοτική…


Μετάβαση στο άρθρο»

Make A Wish 2023-2024

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο  πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την αγορά “αστεριών ΕΥΧΗΣ” βοηθήσαμε ώστε να μπορέσουν να εκπληρωθούν ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες.

Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παραλάβαμε και το  πιστοποιητικό της συμμετοχής μας στην  δράση του Make a Wish… Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και καταφέραμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε να εκπληρωθεί η ευχή της Σοφίας Ελένης,  να επισκεφτεί το Παρίσι και την Disneyland!


Μετάβαση στο άρθρο»