Ναι στην ΕΙΡΗΝΗ – 28η Οκτωβρίου 2023

Ναι στην ΕΙΡΗΝΗ, όχι στη ΒΙΑ ανάμεσα στα έθνη!!!


Μετάβαση στο άρθρο»

Καμιά μερίδα φαγητού χαμένη – Μπορούμε στο σχολείο

Με σύνθημα “ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ” συμμετείχαμε με μεγάλη χαρά σήμερα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: ” Μπορούμε στο Σχολείο”.
Με τη βοήθεια του “Δινωσαυρου” -με γιώτα και ωμέγα από το “Δίνω”- ενημερωθήκαμε και ευαισθητοποιήθηκαμε στο τόσο σημαντικό θέμα της σπατάλης φαγητού, μάθαμε για τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, συζητήσαμε, εκφράσαμε τις σκέψεις μας αλλά και τις εμπειρίες μας, μοιραστήκαμε τα συναισθήματά…


Μετάβαση στο άρθρο»

EU CodeWeek 2023 – Μια βόλτα στην πόλη μου

Δραστηριότητα για την Εβδομάδα Προγραμματισμού EU CodeWeek 2023 – Μια βόλτα στην πόλη μου.

Η φετινή δραστηριότητα της Συμμαχίας στην οποία συμμετέχουμε έχει τίτλο “Μια βόλτα στην πόλη μου” είναι ένα επιδαπέδιο παιχνίδι με την “έξυπνη μέλισσα – Beebot”.

Ο παίκτης με αφετηρία το τετράγωνο του σπιτιού, τραβά μια κάρτα αποστολής με μια εικόνα ενός αντικειμένουκαι θα πρέπει να οδηγήσει την “έξυπνη μέλισσα – Beebot”, στο κατάστημα όπου υπάρχει το συγκεκριμένο αντικείμενο.

1697632961313


Μετάβαση στο άρθρο»

Ενημερωνόμαστε για το Σεισμό – Άσκηση Σεισμού – Αντισεισμική Προστασία

Σήμερα,με αφορμή την 13η Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, πραγματοποιήσαμε την πρώτη από τις τουλάχιστον τρείς προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας του σχολικού έτους.

Στο νηπιαγωγείο, είναι σημαντικό να μάθουμε για την προστασία από τον σεισμό. Ο σεισμός είναι μια μεγάλη κινητική δόνηση της γης, και πρέπει να ξέρουμε πώς να προστατευτούμε.

Όταν ακούμε τον ήχο ενός σεισμού ή νιώθουμε τη γη να κουνιέται, πρέπει να κρυφτούμε κάτω από ένα γραφείο ή ένα τραπέζι . Αυτό μας προστατεύει από τυχόν πτώσεις αν κάτι πέσει…


Μετάβαση στο άρθρο»

OUR COLLABORATIVE BOOK – Transformation of shoe boxes

Δεείτε το συνεργατικό μας ηλεκτρονικό βιβλίο!

https://app.bookcreator.com/library/-NgJx6WWhU5PC2MJTUEZ

βββ


Μετάβαση στο άρθρο»