Επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών

Ακόμη μία πολύ χαρούμενη ημέρα στο Νηπιαγωγείο μας η σημερινή, με την επίσκεψή μας στο 2ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών στα πλαίσια του προγράμματος για την ομαλή μετάβαση των νηπίων μας στο Δημοτικό σχολείο!

Ευχαριστούμε την κυρία Αγγελική για την τόσο ζεστή υποδοχή και την ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και τον κύριο Μάριο, τον Διευθυντή του σχολείου για τα υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά του λόγια!!

Τους πήγαμε και δώρο μια αφίσα με το “Καράβι των διακοπών” με τις ζωγραφιές και τα ονόματά μας στα πανιά του, για να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι και φυσικά για να το βρούμε το Σεπτέμβρη, όταν θα μπούμε στην Α’ τάξη!!Ραντεβού το Σεπτέμβριο αγαπημένο Δημοτικό!!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, παιδί και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που μελετούνΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που μελετούν, παιδικό παιχνίδι και κείμενο που λέει "ΤΑΞΗ A"Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΤΑΞΗ A' To παζλ της τάξης μας!!! @ Bα Npያ 水 Ο καθένας μόνος του μπορεί αλλά όλοι μαζά μπορούμε καλύτερα!"Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που μελετούν, φλάουτο, βιολί και κλαρινέτοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, παιδί και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που μελετούνΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, παιδί και άτομα που χαμογελούνΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και παιδίΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο