Καλοκαιρινή γιορτή 2023

Μια “Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά”, η “αποφοίτηση” της γενιάς του 2017, δωράκια για τη γιορτή του πατέρα στις 18 Ιουνίου, πολλά παγωτά κερασμένα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ένας πλούσιος μπουφές φτιαγμένος από τους γονείς, μια πλούσια λαχειοφόρος και πολύς πολύς πολύς χορός ήταν το καλύτερο κλείσιμο μιας πανέμορφης χρονιάς!!!
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους για ακόμη μια χρονιά, καθώς χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν ίδιο!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και...  </p>
<p><a href=
Μετάβαση στο άρθρο»

Πρόγραμμα Σχολικού κήπου

Η δημιουργία ενός σχολικού κήπου είναι μια διαδεδομένη πρακτική σε παγκόσμιο επίπεδο, στην οποία συμμετέχουν όχι μόνο εκπαιδευτικοί και μαθητές αλλά ολόκληρες κοινότητες. Tα αποτελέσματα ερευνών δείχνουν ότι η συμμετοχή στη καλλιέργεια σχολικού κήπου αυξάνει το ενδιαφέρον του μαθητή για μάθηση, αφού ο ίδιος συμμετέχει ουσιαστικά στη διαδικασία της μάθησης μέσω της έρευνας, της ανακάλυψης και της δημιουργίας !

Για το σχολικό έτος 2022-2023 το Νηπιαγωγείο μας εκπόνησε με επιτυχία δύο προγράμμτα σχολικών δραστηριοτήτων και παρακάτω θα δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα!

Ανοίξτε τους συνδέσμους που ακολουθούν:

ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΟΝΕΙΡΟ…


Μετάβαση στο άρθρο»

Αποφοίτηση με μπουγιέλο και καρπούζι!!

Αποφοίτηση από το 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών χωρίς μπουγιέλο και καρπούζι στην αυλή, δε γίνεται φυσικά!!!
Είναι από αυτές τις στιγμές, τις γεμάτες ανεμελιά, αυθορμητισμό, θετική ενέργεια και αυθεντικό γέλιο!!
Ευχαριστούμε τον …καιρό, που σήμερα ήταν όπως έπρεπε για να ευχαριστηθουμε το κατάβρεγμα, τους παραγωγούς των Φιλιατρών που μας προμήθευσαν το διάσημο φιλιατρινό καρπούζι και όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν πάντα
Επίσης ευχαριστεί πολύ και ο σχολικός μας λαχανόκηπος για το …πότισμα έκπληξη!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και παιδί


Μετάβαση στο άρθρο»

Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας στο etwinning έργο “The t(h)ree Masketeers”

Eυρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για το etwinning έργο μας “The t(h)ree Masketeers – Οι σωματοφύλακες των δέντρων” !!
Συγχαρητήρια σε όλη την μαθητική ομάδα τουΝηπιαγωγείου μας του σχολικού έτους 2021-2022 και ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στους γονείς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους !

Αγαπημένοι συνεργάτες από Ελλάδα και εξωτερικό είναι…


Μετάβαση στο άρθρο»

Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών

8 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών και οι … γοργόνες έχουν την τιμητική τους !!

Δυστυχώς, σήμερα περισσότερο από ποτέ η θαλάσσια ζωή και η βιοποικιλότητα στους ωκεανούς από την υπεραλίευση, τη μόλυνση και πρόσφατα από το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αν και η χώρα μας δεν περιβάλλεται από ωκεανούς, είναι εν τούτοις δεμένη με το θαλάσσιο στοιχείο.


Μετάβαση στο άρθρο»