Εργαστήρια Δεξιοτήτων-Δημιουργώ και Καινοτομώ- Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία

Μικροί Μετεωρολόγοι

Το συγκεκριμένο εργαστήριο δεξιοτήτων με τίτλο “Μικροί μετεωρολόγοι” είχε ως στόχο να προβληματιστούν οι μαθητές για το περιβάλλον τους και για την κλιματική αλλαγή μέσα από την παρατήρηση των καιρικών συνθήκων και των μεταβολών τους. Να γνωρίσουν τα διαφορετικά καιρικά φαινόμενα και να μπορούν να καταγράφουν τις μεταβολές τους με διάφορα μέσα. Να δουλέψουν ομαδοσυνεργατικά σεβόμενοι ο ένας τον άλλο. Να εξοικειωθούν με βασικές ερευνητικές διαδικασίες, να μπορούν να περιγράφουν µεταβολές του καιρού και άλλα µετεωρολογικά φαινόµενα, σχετίζοντας τα με την καθημερινότητα τους. Οι μαθητές να συνέλεξαν δεδομένα…


Μετάβαση στο άρθρο»

Number Hunters, διάχυση των καλών πρακτικών και δημοσιοποίηση των δράσεων!

Στην τάξη δημιουργήσαμε ένα QR code το οποίο συνδέεται με το blog του Νηπιαγωγείου μας και τα άρθρα των Number Hunters.

Στείλαμε τον κώδικα σε όλους τους γονείς, ενώ τον αναρτήσαμε και σε σημεία όπως έξω από το Νηπιαγωγείο μας, έξω από το Δημοτικό σχολείο και σε άλλα σημεία της πόλης μας, ώστε όλοι να μπορέσουν να νμάθουν για τις δράσεις μας!!

SCANE HERE


Μετάβαση στο άρθρο»

Student Post test – Students evaluation videos -Number Hunters

Έφτασε η στιγμή που οι μαθητές θα αξιολογήσουν το έργο μας!

Nymber Hunters etwinning project λοιπόν και στο παρακάτω link θα δείτε κι εσείς τις  ερωτήσεις που απάντησαν όλοι οι μαθητές  και με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η στην πλειοψηφία των μαθητών άρεσε το ότι γνώρισε άλλους μαθητές, συνεργάστηκε μαζί τους και διασκέδασε τόσο πολύ με όλες τις δραστηριότητες!!

Όλοι φυσικά θέλουν να συμμετέχουν ξανά σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα και η χαρά της συμμετοχής στο παρακάτω βίντεο!!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!

Και εδώ η δική μας δουλειά για την ανάδειξη της φιγούρας μασκότ του Νηπιαγωγείου μας!!