Μεγάλη τιμή για το σχολείο μας το “Ειδικό Βραβείο” του Make-A-Wish στην απονομή βραβείων τον Οκτώβριο ’22 για την δράση μας ” Κουμπαράς της Αγάπης” και γενικότερα την όλη μας προσφορά στον οργανισμό τη σχολική χρονιά 2021-22.
Με την υιοθέτηση της ευχής της μικρής Χριστίνας – 5 χρονών, που ονειρευόταν ο κόσμος της να γίνει καλύτερος, οι μαθητές/τριες του Νηπ/γείου μας κατάφεραν και έβαλαν ένα λιθαράκι στην πραγματοποίηση αυτής.
«Εύχομαι να γίνω καλά και μια μέρα να έχω εδώ τη δική μου παιδική χαρά»,
ευχόταν πέρυσι η Χρίστινα μας!!
Το Νηπ/γείο μας ετοίμασε την ταμπέλα για την Παιδική της Χαρά…..
![]() |
![]() |
και με μεγάλη χαρά, της την στείλαμε…….
![]() |
![]() |
Η Χριστίνα μας έγινε καλά και ήταν έτοιμη για το πάρτι της και την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες του Make-A-Wish.
Η Παιδική χαρά ήταν έτοιμη και η ταμπέλα μας στόλιζε τον όμορφο κήπο της….
Ευχαριστούμε το Make A Wish που τίμησε την προσπάθεια των μαθητών/τριών του Νηπ/γείου μας.
μα πιο πολύ ευχαριστούμε την Χριστίνα μας που ήταν στην εκδήλωση, την οποία γνώρισαν και αγκάλιασαν τα παιδιά μας.
Και αυτό έγινε το καλύτερο παράδειγμα προσφοράς και ενσυναίσθησης, αφού η Χριστίνα με την αγωνιστικότητά της για να κερδίσει την ίδια την ζωή έγινε για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση!!!!!
Πόσο μεγαλύτερη έγινε η χαρά μας, όταν μετά την ανακοίνωση του βραβείου μας, παρουσιάστηκε το νέο Αστέρι της Ευχής 2022-23, με τίτλο για τη νέα σχολική χρονιά
«Γίνε ένα αστέρι για ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια».
Τις καρδίες όλων έκλεψε η μικρή μας Χριστίνα που χαμογελαστή πόζαρε για τις αφίσες του προγράμματος 2022-2023. Χωρίς ίχνος τρακ, ανέβηκε στη σκηνή είπε σε όλους επί λέξη για την ευχή της:
«Πέρασα υπέροχα, όλοι οι φίλοι μου ήταν εκεί! Το Make–A–Wish είναι το καλύτερο!»
ενώ η μητέρα της, Πέννυ, κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να γίνουν αρωγοί του έργου μέσω του προγράμματος.
Και επειδή γνωρίσαμε τόσο καλά την Χριστίνα και την αγαπήσαμε πολύ αποφασίσαμε και φέτος να στηρίξουμε το Make A Wish και να υιοθετήσουμε μια ακόμη ευχή ενός μικρού παιδιού και αυτή τη φορά να το βοηθήσουμε να φτάσει στην Disnayand. Στο ευχόμαστε Αντωνία- Εύα με την καρδία όλων των μαθητών/τριών του 2ου Ν/Γ Χολαργού!!!!!