Αρχείο για "22 Μαΐου 2024"

Εγκύκλιος Παράλληλης Στήριξης για το σχ. Έτος 2024-25

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το ΥΠΑΙΘΑ η εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Η έγκριση για παροχή νέας ή ανανέωσης: α) «παράλληλης στήριξης-συνεκπαίδευσης», β) στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών, για το διδακτικό έτος 2024-2025, πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του/της γονέα /κηδεμόνα, μαθητών/τριών, για τους/τις οποίους/ες έχει εκδοθεί ανάλογη γνωμάτευση-εισήγηση από το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ή από Ειδικές Διαγνωστικές Επιτροπές Αξιολόγησης (Ε.Δ.Ε.Α.) της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, η οποία βρίσκεται σε ισχύ και καλύπτει το διδακτικό έτος 2024-2025.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ολυμπιακή Εβδομάδα 2024Λήψη αρχείου

Ετικέτες: ,

Ημερήσια εκδρομή Α’ Γυμνασίου – Εσωτερικό πρωτάθλημα

Την Παρασκευή 17 Μαΐου το σχολείο μας πραγματοποίησε την ημερήσια εκδρομή της Α΄ Γυμνασίου στις αθλητικές κατασκηνώσεις «Ασημακοπούλου». Δόθηκε η ευκαιρία για παιχνίδι, χορό και ξεκούραση λίγο πριν τις εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας!!!

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς