Αναβολή ενημέρωσης γονέων για την Τετάρτη 23/10

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της προετοιμασίας για την σχολική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, την Τετάρτη 23/10/2019 δεν θα είναι δυνατή η επικοινωνία των εκπαιδευτικών του σχολείου με τους γονείς.

Από τη Διεύθυνση

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού είναι μια πρωτοβουλία βάσης που έχει ως στόχο να κάνει τον προγραμματισμό και τον ψηφιακό γραμματισμό προσιτό σε όλους, με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, την εβδομάδα από 14 έως και 18 Οκτωβρίου οι μαθητές μας στις Α΄και Β΄Γυμνασίου συμμετέχουν σε δραστηριότητες προγραμματισμού που προσφέρονται από το code.org

Ετικέτες:

Πρόσκληση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε έκτακτη συνέλευση

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την επόμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 7.00 με θέμα την εκλογή νέων μελών για το Δ.Σ. του συλλόγου και να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας. Επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μέσω της Ετήσιας Συνδρομής , το ποσό είναι 10€ ανά οικογένεια το χρόνο

Με εκτίμηση τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου

Ενημέρωση γονέων από τους καθηγητές

Σας ενημερώνουμε ότι από 14 ως 18 Οκτωβρίου 2019,  το πρόγραμμα ενημέρωσης των γονέων από τους διδάσκοντες είναι αυτό που ακολουθεί.

Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων από τους διδάσκοντες από 14 ως 18 Οκτωβρίου 2019

Από τη Διεύθυνση

Ενισχυτική Διδασκαλία σχολ. έτους 2019-20

Τη Δευτέρα θα δοθούν έντυπα αιτήσεων στους μαθητές, ώστε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να υποβάλλουν αίτηση στο σχολείο για συμμετοχή των μαθητών στην Ενισχυτική Διδασκαλία 2019-20. Μπορείτε ενημερωθείτε για τα προσφερόμενα μαθήματα από το έντυπο που ακολουθεί.

Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στην Ενισχυτική Διδασκαλία 2019-20

Πρόσκληση προς τους γονείς των μαθητών της Α΄ Τάξης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Γλυκών Νερών καλούν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ Τάξης την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στις 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου μας σε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης σε διάφορα θέματα που αφορούν τους μαθητές της Α΄ Τάξης.

Πρόσκληση Παρουσίασης Παγκόσμιων Πρωταθλητών Πίστας στο άθλημα της Ποδηλασίας

Βιογραφικό – Χρήστος Βολικάκης

Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη Νέα Σχολική Χρονιά θα πραγματοποιηθεί

την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

στις 09:30.

Οι μαθητές καλούνται να παραβρίσκονται στο σχολείο στις 09:00, ενώ μετά τον αγιασμό θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.

Καλή Χρονιά με υγεία !

Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας 2018-2019

 

Περιηγηθείτε στο πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας και ταξιδέψτε με τους μαθητές μας για άλλη μια χρονιά στον κόσμο του βιβλίου

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Οι μαθητές της Α’ διαβάζουν ποίηση και εμπνέονται

Εργασίες των μαθητών μας με θέμα «Θαλασσινά τραγούδια»

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων