Αρχείο για "Απρίλιος, 2024"

Ημερήσια εκδρομή 2023-24

school trip1Το 2ο Γυμνάσιο Γλυκών Νερών θα πραγματοποιήσει την ημερήσια εκδρομή του σχολείου στις  εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Ασημακοπούλου, που φιλοξενούν προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές.

Ο “Παράδεισος του Παιδιού” και η “Φωλιά του Παιδιού” βρίσκονται στις Αφίδνες Αττικής, πολύ κοντά στην Αθήνα, στο 31ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των πρώτων διοδίων, στη διαδρομή προς Καπανδρίτι. Πρόκειται για χώρους περιφραγμένους, φυλασσόμενους, ασφαλείς, καθαρούς, επίπεδους, γεμάτους πράσινο με εγκαταστάσεις ιδανικές για αθλοπαιδιές.

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 με τεχνητό χλοοτάπητα, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, αθλοπαιδιές, χώροι καθιστικών για ξεκούραση, τραπεζαρία και αναψυκτήριο.

Παράλληλα, η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Αμμυριώτη, έχει οργανώσει και θα πραγματοποιηθεί ενδοσχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ μεταξύ όλων των τάξεων του σχολείου μας. Οι μαθητές πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να φέρουν  μαζί τους 2η αλλαξιά και κολατσιό

Από τη διεύθυνση των Κατασκηνώσεων, διατίθεται προσωπικό για την φύλαξη των χώρων και εξειδικευμένοι γυμναστές και παιδαγωγοί.

Κατεβάστε εδώ το ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ετικέτες: ,

Έκδοση απολυτηρίου μαθητών Γ΄Τάξης

Αγαπητοί γονείς και μαθητές της Γ΄Γυμνασίου,

καθώς η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, προκειμένου να εκδοθούν τα απολυτήρια, θα πρέπει οι μαθητές της Γ΄ Τάξης να προσκομίσουν εγκαίρως μια φωτογραφία.

Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι έγχρωμη, πρόσφατη και όχι σε φωτοτυπία. Οι συνήθεις διαστάσεις της φωτογραφίας είναι 3,7 x 4,7 εκ.. Παρακαλούμε η φωτογραφία να παραδοθεί σε μικρό φακελάκι, στην μπροστινή πλευρά του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τμήμα του μαθητή.

Η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης είναι στις 13/5/2024.

Οι φωτογραφίες θα παραδίδονται κατά προτεραιότητα στην υπεύθυνη Μητρώου και Απολυτηρίων κ. Μένεγα, διαφορετικά θα παραλαμβάνονται από την κ. Τσιχλιά ή τον Υποδιευθυντή του σχολείου κ. Πεϊνιρτζή.

Από τη Διεύθυνση

Ετικέτες:

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς ρητορικής ομάδας

Ανακοινώνεται ότι οι τυχεροί νικητές της λαχειοφόρου αγοράς της ρητορικής ομάδας, που κέρδισαν δύο ταξίδια στο
Μουζάκι Καρδίτσας,
είναι οι λαχνοί 1153 (Χ.Μ.) και 1130 (Π.Σ.).

Η ομάδα ρητορικής του σχολείου ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη!

Ετικέτες: ,

1ο Μαθητικό Συνέδριο Ανατολικής Αττικής

FB IMG 1712749081690

Ετικέτες:

Λαχειοφόρος αγορά ρητορικής ομάδας

Σας ενημερώνουμε ότι η ρητορική ομάδα του σχολείου έχει οργανώσει λαχειοφόρο αγορά για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής επίσκεψης του ομίλου στο Στρασβούργο. Μέρος των εσόδων της λαχειοφόρου αγοράς θα διατεθεί και για την τριήμερη εκδρομή της Γ΄ Τάξης.

Ακολουθεί ενημερωτική επιστολή της διεύθυνσης και των υπευθύνων καθηγητριών του ομίλου ρητορικής του σχολείου.



Λήψη αρχείου

Ετικέτες: ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς