Καλώς σας βρήκαμε!!!!

17 Νοεμβρίου σήμερα η μέρα που  επιλέξαμε και εμείς να κάνουμε την επαναστατική μας εμφάνιση στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας με το δικό μας ιστολόγιο.

Ας συστηθούμε λοιπόν : Το νηπιαγωγείο μας βρίσκεται σε μία υπέροχη παραθαλάσσια κοινότητα 25 περίπου χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Βόλου , την Νέα Αγχίαλο.

Το νηπιαγωγείο μας αποτελείται από ένα τμήμα πρωινής υποχρεωτικής προσέλευσης και ένα τμήμα ολοήμερο με πρόωρη προσέλευση.

IMG_20171121_115323

 

Κάθε χρόνο εκπονούνται προγράμματα εμπνευσμένα από περιβαλλοντικά  θέματα , από θέματα αγωγής υγείας και πολιτισμικά θέματα. Την περσινή χρονιά εκπονήθηκε και πρόγραμμα e-twinning με θέμα:  «Μια φορά και έναν καιρό…»

IMG_20171121_123342

Αυτή  τη σχολική χρονιά εργάζονται στο 1ο τμήμα η προϊσταμένη Φωτεινή Χατζησταύρου, στο ολοήμερο τμήμα η  Καλλιόπη Αντωνιάδου

 

1ο ΤΜΗΜΑ

και στο 2ο τμήμα η Αθανασία Καρελλά

DSCN7469

Φέτος λοιπόν ανοίγουμε τα φτερά μας και κάνουμε την πρώτη μας διαδικτυακή πτήση στην οποία σε κάθε θεματικό μας σταθμό σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε και να δείτε τις περιπέτειες μας όπως τις ζούμε με τους λιλιπούτειους συνταξιδιώτες μας , τα προνήπια και τα νηπιάκια μας . Υπεύθυνες για τις πτήσεις μας στο διαδίκτυο για αυτή τη χρονιά είναι η Φωτεινή Χατζησταύρου και η Αθανασία Καρελλά.

Αρκετά με τα λόγια λοιπόν , το ταξίδι ξεκινά!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση