Mακe a Wish & Άσπρες Πεταλούδες

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις που είναι ήδη γνωστές από προηγούμενές δράσεις μας , ζητάνε και φέτος την συμπαράσταση μας. Το ίδρυμα λοιπόν Make a Wish που πραγματοποιεί την κρυφή επιθυμία, κάποιο όνειρο που έχει νεοπλασματική ασθένεια μας προσφέρει και φέτος το αστεράκι του στην τιμή των 2 ευρώ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 19 153054

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του ιδρύματος

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,

Αυτό το έτος το Αστέρι της Ευχής γιορτάζεικαθώς κλείνει 25 χρόνια από το ξεκίνημά του! Εδώ και 25 χρόνια, με τη δική σας πολύτιμη συμβολή, “ταξιδεύουμε” σε όλη την Ελλάδα και δίνουμε φως στις ζωές παιδιών που το έχουν ανάγκη.

“Ήλιοι και αστέρια σε έναν ουρανό”. Όπως συνυπάρχουν ο ήλιος και τα αστέρια, έτσι προσκαλούμε όλους εσάς να συνυπάρξετε με τα παιδιά ευχής γεμίζοντάς τα δύναμη.

Αποκτώντας το δικό σας χάρτινο αστέρι με μία δωρεά των 2€, συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθειά μας να εκπληρώσουμε ακόμη περισσότερες ευχές. Από την αρχή του έτους έχουμε λάβει 340 νέα αιτήματα παιδιών, αριθμός ρεκόρ. Μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί 240 ευχές παιδιών ενώ άλλα 226 παιδιά περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους.

Για ακόμη μία χρονιά, έχετε τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσετε με τα παιδιά ευχής στέλνοντάς μας τα δικά σας μηνύματα, είτε στον ‘τέλειο’ κύκλο, είτε στο διαφορετικό αστέρι. Είναι μεγάλη τους χαρά να λαμβάνουν τις ευχές άλλων παιδιών!

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους των παιδιών ευχής και της οικογένειας του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος,

Μαρία Γκαμαλούτσου -Υπεύθυνη Προγράμματος Αστέρι της Ευχής

Ελένη Μουρελάτου -Συντονίστρια Προγράμματος Αστέρι της Ευχής

MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Εθνικής Αντιστάσεως 47 , Δάφνη, 17 237, Ελλάδα

Το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες ζητάει την συμβολή μας σε κουτιά γάλακτος εβαπορέ που θα συγκεντρωθούν στο νηπιαγωγείο μας για να φτιάξουν και φέτος τα μέλη του , το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ελπίδας .

Σας παραθέτουμε την επιστολή τους.



Λήψη αρχείου