Γιορτή Λήξης Σχολικής Χρονιάς 2024-2025! Αποχαιρετώντας τη Στ΄ Τάξη! Με Αγάπη και Όνειρα… Καλή Συνέχεια!!

Την τελευταία μέρα των μαθημάτων, στις 12 Ιουνίου 2025, στον όμορφο και καταπράσινο χώρο της αυλής του σχολείου μας, κάτω από τη σκιά των δέντρων, πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Ήταν μια ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή, αφιερωμένη τόσο στην ολοκλήρωση μιας δημιουργικής χρονιάς όσο και στον αποχαιρετισμό των μαθητών της Στ΄ τάξης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον θερμό χαιρετισμό του Διευθυντή μας, ο οποίος καλωσόρισε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς και τόνισε τη σημασία της σχολικής κοινότητας και της συνεργασίας που οδήγησε στην πρόοδο όλων των παιδιών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά της Στ΄ τάξης, που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το νέο τους σχολικό ταξίδι, λέγοντας τους να έχουν πίστη στον εαυτό τους, να κυνηγούν με θάρρος τα όνειρά τους και να μην ξεχάσουν ποτέ ότι αυτό το σχολείο θα είναι πάντα το λιμάνι τους, η ασφάλεια τους , το δεύτερο σπίτι τους..

Ακολούθησε ένα πολύχρωμο και γεμάτο χαρά πρόγραμμα, με τραγούδια, χορούς και μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου. Τα παιδιά μετέδωσαν δυνατά μηνύματα ειρήνης, φιλίας και ενότητας μέσα από το θέμα της γιορτής «Ειρήνη: Μικρές φωνές – Μεγάλα μηνύματα», συγκινώντας και εμπνέοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού των μαθητών της Στ΄ τάξης ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, με λόγια, τραγούδια και αγκαλιές που αποτύπωσαν την αγάπη και τη νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν στο σχολείο.

Οι γονείς παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τη γιορτή, συγχαίροντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την υπέροχη προσπάθεια. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά της Στ΄ τάξης και ετοίμασε έναν πλούσιο μπουφέ για όλους.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις εγκάρδιες ευχές του Διευθυντή, των Εκπαιδευτικών και των Γονέων, για ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι, γεμάτο υγεία και όμορφες στιγμές.

Έτσι, η σχολική χρονιά έπεσε με χαμόγελα, συγκίνηση και την αίσθηση μιας κοινής πορείας που έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο.

KALO KALOKAIRI 4 KALO KALOKAIRI 2KALO KALOKAIRI 3KALO KALOKAIRI 6KALO KALOKAIRI 7KALO KALOKAIRI

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΠΑΜΠΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΤΕΡΑ!

Χρόνια πολλά σε εκείνον που…
μας σηκώνει ψηλά
και μας δείχνει μακριά τον κόσμο όλο,
που μας γεμίζει όνειρα και χαμόγελα.
Που γίνεται παιδί και παίζει μαζί μας,
που είναι ο ήρωάς μας,
που μας δίνει θάρρος και τόλμη.
Που η αγκαλιά του είναι η ασφάλεια,
και το βλέμμα του η σιγουριά.
Που είναι δίπλα μας χωρίς λόγια, αλλά πάντα με πράξεις.
Που μας κρατά σφιχτά το χέρι
και σε κάθε δύσκολη στιγμή μάς ψιθυρίζει:
«Εγώ είμαι εδώ.»
Χρόνια πολλά, Μπαμπά! Χρόνια πολλά, Πατέρα!
Είσαι μοναδικός!
505186764 9944179975667642 7318473890763421691 n