Πανελλαδική Διάκριση Μαθητών/τριών του 1ου Δ.Σ. Κρουσώνα

Μεγάλη τιμητική διάκριση έλαβε το σχολείο μας , με την πανελλαδική διάκριση 3 μαθητών μας

Οι :  Αγγελιδάκη Μαρία   (Ε’)

                 Ιερωνυμίδης Μάνος ( Ε’)

                 Παραχεράκης  Μανόλης   ( ΣΤ’)

ξεχώρισαν με τα έργα τους στον διαγωνισμό καλλιτεχνικών δημιουργιών με τίτλο ”Οι μαθητές αποτυπώνουν καλλιτεχνικά το νόημα των Ολυμπιακών Αγώνων “, που διεξήχθη στο πλαίσιο υλοποίησης του  εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία»  το διάστημα 16-20 Μαΐου 2022 , με Φορέα υλοποίησης την  Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία  (ΕΘΝΟΑ) , σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σύνολο δράσεων με σκοπό την απόκτηση γνώσης αθλητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων και αξιών. Συνδύασε την αρχαία και σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με την εκμάθηση δεξιοτήτων σχετικών με την ένταξη των μαθητών/τριων στο σχολικό κοινωνικό περιβάλλον. Βασικοί άξονες ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των μαθητών ήταν :

Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες,

Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες,

Ελλάδα 2004-Αθήνα 2004,

Ολυμπιακά Ιδεώδη – ηθικά ζητήματα

Οι μαθητές παρέλαβαν τα βραβεία τους ( δίπλωμα συμμετοχής  , βιβλίο για  την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και  ένα  smart watch )

 

τίτλο

τίτλο2

564654

7Χωρίς τίτλο

τίτλο5 τίτλο6

Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης Δήμου Μαλεβιζίου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων του Αυτοτελους Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης για τους επόμενους 8 μήνες, στους δημότες του Μαλεβιζίου από την ψυχολόγο Κουσμιδου Αικατερίνη και την κοινωνική λειτουργό Κασαπακη Καλλιόπη, απασχολουμενες υπαλλήλους με το πρόγραμμα της κοινωφελους εργασίας.

Για να κλείσετε κάποιο ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2810-314852 από τις 8:00 έως τις 14:00 ή μέσω e-mail: kkasapaki@malevizi.gr kkousmidou@malevizi.gr

Δωρεάν Μαθήματα Πιάνου

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελους εργασίας, απασχολείται στο Δήμο μας έως 20/02/2023, μουσικός με εξειδίκευση στο πιάνο.
Από το τμήμα Παιδείας οργανώνονται δωρεάν μαθήματα πιάνου – αρμονιου για παιδιά (6-18 ετών) σε χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Αγ. Μαρίνας, οδός Μενελάου Λουντέμη 11, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες απογευματινές (14:00 – 19:00). Τα μαθήματα θα είναι ατομικά και το πρόγραμμα θα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης μεταξύ γονέα – μουσικού.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-314852 Μαμακακη Ειρήνη 08:30 – 14:30 (εργάσιμες ημέρες) – Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (1ος όροφος).

Πρώτο κουδούνι στο 1ο Δ.Σ. Κρουσώνα!

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα!

1 2

Στις 12 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο Αγιασμός στην αυλή του σχολείου μας, παρουσία του εφημέριου της ενορίας μας π. Φασουλάκη Εμμανουήλ και εκπροσώπων των τοπικών φορέων, Τρυπιδάκη Φώτη, Κουτσογιαννάκη Χαράλαμπο και Φασουλάκη Γρηγόρη. Τον Αγιασμό παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά και αγάπη τα κανούρια μαθητούδια μας και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία και καλή πρόοδο!

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς – Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς,

σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική και οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν.

Σημείωση: Για τους/τις μεταφερόμενους/ες μαθητές/τριες

από τις Κορφές, το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 8:30 και

θα επιστρέψει περίπου στις 9:30 με 9:45.