ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

13o  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                                                                   Πέμπτη    06 – 10 – 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις σημερινές τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι δεν τοποθετήθηκε εκπαιδευτικός εικαστικών στο σχολείο μας , και τοποθετήθηκε μόνο ένας εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης από δύο που είχαμε ζητήσει. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία της πρωινής υποδοχής και το Ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργεί μόνο με τους υπάρχοντες μαθητές και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή το 2ο τμήμα των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ τάξεων , θα λειτουργεί μέχρι την 15:00μμ. Σε κάθε απουσία εκπαιδευτικού πρωινής ή απογευματινής ζώνης ανάλογα θα λειτουργεί το Ολοήμερο μόνο με έναν εκπαιδευτικό και βέβαια μόνο με τις τάξεις Α΄,Β΄ και Γ΄.

     Η σχολική μονάδα και ειδικά ο Διευθυντής, ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία των γονέων και κηδεμόνων και των αγαπημένων μας μαθητών για την εξέλιξη αυτή, αλλά πλέον θα πρέπει οι γονείς να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Βάλαμε πλάτη μέχρι τώρα. Αρκετά ας αναλάβουν άλλοι την ευθύνη.

 

 Ο  Δ/ΝΤΗΣ

 

 ΚΩΣΤΑΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ