Κανόνες καλής συμπεριφοράς

IMG 6121

Η μάγισσα Αταξία άφησε ένα κουτί στην τάξη μας γεμάτο με καρτέλες συμπεριφοράς, το ανοίξαμε και προς μεγάλη μας έκπληξη δε μας άρεσαν καθόλου!!! Συμβουλευτήκαμε την κυρία Κανονούλα, συζητήσαμε για τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ποιους προτιμάμε… Χωρίσαμε τις καρτέλες σε δύο κατηγορίες, τους κανόνες που θέλουμε και τους κανόνες που δε θέλουμε… ετοιμάσαμε τον Συνεχίστε την ανάγνωση →

Αυτή η συλλογή περιέχει 24 φωτογραφίες.

Τα μπαλόνια της φιλίας

Ακούσαμε το τραγούδι “Η μάγισσα με τα μπαλόνια”

και διαβάσαμε το παραμύθι “Τα μπαλόνια της φιλίας”

…μιλήσαμε για την αξία της φιλίας, της υποστήριξης, της αλληλοβοήθειας, φυσήξαμε ένα μεγάλο μπαλόνι και το γεμίσαμε με όμορφες λεξούλες όπως φιλία, αγάπη, σεβασμός, ευγένεια. Στη συνέχεια το αφήσαμε στον αέρα να σκορπίσει παντού μέσα στην τάξη μας τις λεξούλες αυτές και μετά το κάθε παιδί χρωμάτισε το δικό του μπαλόνι.

Στολίσαμε τα μπαλόνια στην τάξη μας για να μας θυμίζουν ότι είμαστε μια ομάδα που ο ένας βοηθάει τον άλλον.. εδώ στο νηπιαγωγείο…!!!

 

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο BRAIN TEAM-2

Με μεγάλη χαρά σήμερα λάβαμε την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το etwinning έργο μας “Brain Team 2” τη σχολική χρονιά 2022-2023. Ευχαριστούμε όλους τους εταίρους για την άψογη συνεργασία και όλους τους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους!!!Λήψη αρχείου

 

 

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024

Παιδιά, Σχολείο, Εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά  θα γίνει στο νηπιαγωγείο μας τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. 

Μετά το πέρας του αγιασμού θα δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και χαμόγελο!!!

Ο σύλλογος διδασκόντων

Bravo Schools 2023

Ο Έπαινος Συμμετοχής του νηπιαγωγείου μας και οι Βεβαιώσεις των μαθητών/τριών μας  για τη συμμετοχή  μας στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Bravo Schools 2023, μία δράση που υποστηρίζει την ποιοτική εκπαίδευση στη βιώσιμη ανάπτυξη. Οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν μπορούν να κατέχουν τo logo του Πρεσβευτή των 17 Παγκόσμιων Στόχων, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις δράσεις και τη συμμετοχή τους!!!

Και συνεχίζουμε…

 

Καλοκαιρινή γιορτή

εικόνα Viber 2023 06 16 18 38 07 611 1

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή μας με τίτλο: “Άνθρωπε αγάπα!!!”, παρουσία γονέων, γιαγιάδων, παππούδων, φίλων και συγγενών. Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Νικοθόδη, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Ήταν αξιέπαινα!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για τη σημαντική συμβολή τους. Επίσης, Συνεχίστε την ανάγνωση →

Αυτή η συλλογή περιέχει 10 φωτογραφίες.

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Με μεγάλη χαρά σήμερα λάβαμε την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το etwinning έργο μας “Brain Team 1” τη σχολική χρονιά 2021-2022. Ευχαριστούμε όλους τους εταίρους για την άψογη συνεργασία και όλους τους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους!!!

BRAIN TEAM1 BEYIN TAKIMI1 1 page 0001 1

Έπαινος Συμμετοχής Action Aid_”Η δύναμη στο πιάτο σου”

Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα τον έπαινο και τα δωράκια για τη συμμετοχή μας στη δράση της Action Aid με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “H δύναμη στο πιάτο σου”.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

εικόνα Viber 2023 06 09 12 35 49 716 εικόνα Viber 2023 06 09 12 42 45 799

Μικροί εξερευνητές

εικόνα Viber 2023 05 25 17 07 04 915

Ένας μεγενθυτικός φακός, διάθεση εξερεύνησης και η αποστολή μόλις ξεκίνησε… Η αυλή του νηπιαγωγείου μας είναι το κατάλληλο μέρος. Πόσα πράγματα ανακαλύψαμε… φυτά, λουλούδια, έντομα, λακούβες, πέτρες, σωλήνες, βρύα… συζητήσαμε και προβληματιστήκαμε, θέσαμε ερωτήματα, λύσαμε απορίες και σίγουρα θα το επαναλάβουμε…!!!  

Αυτή η συλλογή περιέχει 15 φωτογραφίες.

Παίζουμε και δημιουργούμε…

εικόνα Viber 2023 05 18 11 11 50 558

Η εκλεγμένη αρχηγός της τάξης σήμερα πρότεινε να στολίσουμε με νέες δημιουργίες την αίθουσα… το εγχείρημα και ο ενθουσιασμός οδήγησε στην κατασκευή φιγούρας/ες που τους δώσαμε ζωή μέσα από το Θεατρικό Παιχνίδι, το οποίο εμπλουτίστηκε με την κατάλληλη μουσική.

Αυτή η συλλογή περιέχει 10 φωτογραφίες.

Εκλογές 2023

εικόνα Viber 2023 05 16 12 29 14 355

Προεκλογική εκστρατεία… αφίσες, ψηφοδέλτια, εφορευτική επιτροπή, παραβάν, υποψήφιοι, ψηφοφόροι, καταμέτρηση, νικητής… Εμείς βρήκαμε αρχηγό…μένει τώρα να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του!!! Ατάκες υποψηφίων τάξης: “Τον χειμώνα θα σας φέρω τα Χριστούγεννα!!!” “Όλη μέρα θα τρώμε παγωτό!!!” “Θα σας φέρω θάλασσα να κολυμπάμε για να μην ζεσταινόμαστε το καλοκαίρι!!!” “Θα παίζουμε όσο θέλουμε και θα πηγαίνουμε εκδρομές!!!” Συνεχίστε την ανάγνωση →

Αυτή η συλλογή περιέχει 39 φωτογραφίες.