Έγκριση Διαπίστευσης Εrasmus για το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Κορωπίου

Θέμα: Απονομή Διαπίστευσης Erasmus έτους 2023 σε φορείς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για χορήγηση δικαιώματος υποβολής ειδικής αίτησης λήψης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της δράσης «Μαθησιακή Κινητικότητα ΚΑ1 στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Erasmus+».

 

Στο Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Κορωπίου απονεμήθη η Διαπίστευση Erasmus έτους 2023 για φορείς Επαγγελματικής Εκπάιδευσης και Κατάρτισης καταλαμβάνοντας την 2η θέση πανελλαδικά με βαθμολογία 97/100.

Το σχέδιο που κατατέθηκε συνιστά ένα χρήσιμο και καλογραμμένο σχέδιο, που ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Διέπεται από ισορροπία μεταξύ ρεαλισμού και φιλοδοξίας και εκτιμάται ότι μπορεί να ωφελήσει σημαντικά μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στη λειτουργία του σχολείου.

Το σχέδιο έχει τριετή διάρκεια και προβλέπει επιγραμματικά τους εξής τρεις στόχους: επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στη δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση, διασύνδεση με φορείς από την Ελλάδα και την ΕΕ, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών πάνω στις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση, ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων εκ μέρους των μαθητών/τριων και εξοικείωση με την Τεχνητή Νοημοσύνη, με απώτερο στόχο τη συμπερίληψη και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους.

                             

 Η Διευθύντρια

 Παναγιούλα Μαραζάκη

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση