Μήνας: Μάρτιος 2018

8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα λάβει χώρα 18-19 Απριλίου 2018. Το Κε.Πλη.Νε.Τ. είναι στην οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ και θα μετέχει των εκδηλώσεων στο Μουσικό… Διαβάστε περισσότερα »

Νομοσχέδιο υπουργείου – κατάργηση των Κε.Πλη.Νε.Τ.

Το υπουργείο έχει καταθέσει για διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δομές υποστήριξης όπου μεταξύ άλλων καταργεί τα Κε.Πλη.Νε.Τ. Δυστυχώς δεν αξιολόγησαν τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι ετήσιες εκθέσεις που καταθέτουμε στο… Διαβάστε περισσότερα »

Δημιουργία Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ στο 19ο Δημοτικό Αγρινίου

Το 19ο Δημοτικό Αγρινίου προχώρησε στη δημιουργία Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ. υλοποιώντας τις υποδείξεις του Κε.Πλη.Νε.Τ. (προμήθεια gigabit switch και 1 PC για LTSP server) και χρησιμοποιώντας παλιούς Η/Υ που δεν χρειάζονταν άλλα… Διαβάστε περισσότερα »

Επαναλειτουργία Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ. 1ου Δημοτικού Νεοχωρίου

Το 1ο Δημοτικό Νεοχωρίου είχε παροπλισμένο το Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ. του λόγω παλαιότητας. Κατόπιν υλοποίησης των προτάσεων του Κε.Πλη.Νε.Τ. (προμήθεια Gigabit Switch & ενός PC για εξυπηρετητή LTSP) εγκαταστάθηκε η λύση του… Διαβάστε περισσότερα »

Εκδήλωση εκπαιδευτικής ρομποτικής στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 12.00π.μ στο εργαστήριο πληροφορικής του 1ου Γυμν. Ναυπάκτου διοργανώθηκε συνάντηση με θέμα “σενάρια διδασκαλίας Φ.Ε. με χρήση εκπαιδευτικής ρομποτικής”. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ… Διαβάστε περισσότερα »