Αρχεία για 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΕ: Απόφαση ανοιχτού Διοικητικού Συμβουλίου 12/9/2013 »

Tο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε, στη σημερινή του ανοιχτή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας Προέδρων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και αφού έλαβε υπόψη του τις αποφάσεις και τις απόψεις που κατατέθηκαν αποφάσισε τα παρακάτω:

Δ/νση ΠΕ Κέρκυρας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος εκπ/κών ΠΕ11 για τη στελέχωση Σ.Μ.Ε.Α. Κέρκυρας »

Προκειμένου να καταγραφεί το ενδιαφέρον των υποψηφίων καθηγητών Φυσικής Αγωγής (ΠΕ 11) να στελεχώσουν τις Σ.Μ.Ε.Α. Κέρκυρας καλούνται οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ 11 που έχουν τα τυπικά προσόντα να εκδηλώσουν την επιθυμία τους μέχρι τις 10.30 της Παρασκευής 13-9-2013.

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Τοποθετήσεις 12-09-2013 »

Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών (ΠΕ06) από μετάταξη. Συμπλήρωση ωραρίου και αποσπάσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, (ΠΕ06, ΠΕ16) τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από διάθεση και αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών από υπεραριθμίες και για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Δείτε εδώ τις αποφάσεις.

Τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα και συμμετοχή στη 48ωρη απεργία, Τετάρτη και Πέμπτη, αποφάσισε η ΔΟΕ »

Τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα και συμμετοχή στη 48ωρη απεργία, Τετάρτη και Πέμπτη, αποφάσισε η ΔΟΕ – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στα Προπύλαια διοργανώνουν ΟΛΜΕ, διοικητικοί των πανεπιστημίων, και εργαζόμενοι σε ΟΑΕΔ, ΙΚΑ , Οργανισμούς Κοινωνικής Πολιτικής.

ΔΟΕ: Όχι στις νέες αιθαιρεσίες του ΥΠΑΙΘ. Όχι στην κινητικότητα »

Είναι φανερό ότι το Υπουργείο Παιδείας, πιστό σε εκτός νομιμότητας, μεθόδους, έχει αποφασίσει να κρίνει και να θέσει σε μία νέα κινητικότητα πλήθος εκπαιδευτικών, διαλύοντας ταυτόχρονα το θεσμό του ολοήμερου σχολείου.

Συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο »

Στα πλαίσια πρωτοβουλιών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που στόχο έχουν την ενημέρωση και την ανάδειξη των προβλημάτων της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα 11/9/2013 με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Π. Ποζίδης: Ενημερωτικό 12-09-2013 »

Συνάδελφοι, Με τη χθεσινή συνεδρίαση αποκαταστάθηκε η τάξη στη λειτουργία του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μετά την έντονη και τεκμηριωμένη νομοθετικά αντίδραση των αιρετών, αλλά και το ενωτικό κύμα αντίδρασης όλων σας, που διαμορφώθηκε τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση άλλαξε τελείως στάση σε σχέση με την εφαρμογή όσων προβλέπονται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο. Δείτε εδώ το ενημερωτικό.