Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Π. Ποζίδης: Ενημερωτικό 12-09-2013

Συνάδελφοι, Με τη χθεσινή συνεδρίαση αποκαταστάθηκε η τάξη στη λειτουργία του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μετά την έντονη και τεκμηριωμένη νομοθετικά αντίδραση των αιρετών, αλλά και το ενωτικό κύμαenimer αντίδρασης όλων σας, που διαμορφώθηκε τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση άλλαξε τελείως στάση σε σχέση με την εφαρμογή όσων προβλέπονται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο. Δείτε εδώ το ενημερωτικό.

Trackback URL



763 σχόλια προς “Π. Ποζίδης: Ενημερωτικό 12-09-2013”

  1.   Από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ on Σεπ 16, 2013 | Απάντηση

    γεια σας ονομαζομαι Κωνσταντινα και ανήκω στον κλάδο ΠΕ 70 . Στην αιτηση μου ειχα δηλωσει μονο Κέρκυρα και κάποιους νομους της Ηπειρου οπότε στην α φάση με προσπέρασε το συστημα όπωςκαι πόλλους πριν απο μένα. Τωρα αφου κάποιοι που ειναι στον πινακα προσλήφθηκαν στην α φαση εχω την σειρα 38. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπάρχει περίπτωση να προσληφθώ στο νομο της Κέρκυρας με την σειρα που εχω και αν θα ανοιξει ο νομος γιατι στην προηγουμενη φάση δεν ανοιξε. ευχαριστω πολυ

    •   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 16, 2013 | Απάντηση

      Ο νομός θα πρέπει να ανοίξει. Έχουμε 13 κενά δασκάλων. Αν γίνουν και δεύτερες αποσπάσεις ο αριθμός αυτός θα αλλάξει. Ελπίζω να σας έχουμε κοντά μας!

  2.   Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ on Σεπ 17, 2013 | Απάντηση

    Παξοί 4
    4ο Λευκίμμης 3
    Καρουσάδες 2
    2ο Θιναλίων 1
    Αργυράδων 1
    Δουκάδων 1
    Λακώνων 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *